Arama sonuçlarınız

1. berkeusta01

Düzce ve Çevresinde Motosiklet Servisi Hakkında

Merhabalar, Düzce'de öğrenciyim. Şu zamana kadar bakımlarımın hepsini memleketimde yaptırıyordum ancak bu sefer burada yaptırmam gerekiyor. Mondial yetkili servisinde yaptıracağım. Düzce'de NYZ Motor varmış ama nasıl olduğunu bilmiyorum. Düzce, Bolu, Sakarya ve Zonguldak'ta iyi bir yetkili...
  2. berkeusta01

Yan Sanayi/Orjinale Boya??

İyi günler, motorum dün gece park halindeyken bir arabanın çarpmasıyla beraber devrildi. Sıkıntı olan birkaç yerini hallettikten sonra şu an problemli tek yeri ön çamurluğu. Çarpan taraf karşılayacak. Mondial parça servisine gittiğimde fabrikada dahi şu an olmadığını yan sanayisini...
  3. berkeusta01

Motorla Kıbrıs'a

İyi günler, Kıbrıs'ta üniversite öğrencisiyim ve burada ulaşım gerçekten berbat, çok yetersiz. 125cc Mondial Vulture sahibiyim. Sizce Manisa'dan Alanya ya da Mersin'e motorla gidip feribotla geçsem mi daha mantıklı yoksa motoru satıp burada araba almam mı? (Türkiye'de 300-400 istenilen arabalara...
  4. berkeusta01

Mondial Mondial Vulture 125i / Bilgi Paylaşım Başlığı

Başlıklar içerisinde bayağı aradım fakat göremedim. Varsa kusura bakmayın yoksa da ben açmış olayım. Sizlere göre '+' ve '-' yönleri nelerdir?
  5. berkeusta01

0 Motorla şehirler arası yol

İyi günler, hayırlı forumlar. Bir sıkıntı çıkmazsa yarın 0 motor alacağım ama şöyle bir problem var. Alacağım motor İzmir/Bornova'da lakin ben Manisa/Soma'da yaşıyorum, aralarında 110KM var. Uzun yolda rodaj yapılmaz lafını hep duymuşumdur ondan dolayı sıkıntı çıkar diye korkuyorum...
  6. berkeusta01

100CC Sigorta Ücreti Bilgi

Hayırlı günler, iyi forumlar. 19 yaşındayım nasip olursa ilk motorumu almayı düşünüyorum. Mondial Superboy i 100. Bayiden almayı düşünüyorum. Gerek okul, gerek günlük yaşantının temposundan dolayı bilgi sahibi olamadığım bir konuyu size danışmak istedim. Bahsettiğim motor için ehliyet, ruhsat...
  7. berkeusta01

20.000 TL bandında motor

Merhabalar, 19 yaşında öğrenciyim. Sınavdan vs. piyasadan biraz habersizdim açıkcası ve fiyatları gördüğümde tahmin edeceğiniz üzere şok geçirdim. Her neyse konuma geleyim, 20.000'e yakın param var yapabileceğim maks. 25.000TL bana bu bütçelerde önerebileceğiniz motorlar nelerdir? Cg, Lifan Tay...
  8. berkeusta01

18 yaşında öğreniciyim, 125 ZNU

İyi akşamlar, iyi forumlar. Elimde elektrikli bisiklet ve bir miktar birikmiş param var. Yaklaşık 6.350 TL'ye denk geliyor. Aslında Bajaj Discover 125 ST ile başlamak istiyordum lakin bütçemin üstünde. Ondan dolayı da Mondial 125 ZNU radarıma girdi fakat onun da fiyatları ocak ayına nazaren baya...
  9. berkeusta01

Öğrenciyim savcılık düşünüyorum hukuk okuyan varsa???

12. sınıf (Lise 4) öğrencisiyim. 5. sınıftan beri hukuk okumayı, 9. sınıftan beri savcı olmayı istiyorum. Gün geçtikçe gerek savcı/hakim sınavına girenler olsun gerek ülkenin haline bakarak söyleyebiliyorum ki savcı olmak çok zor. Sizce bu konu hakkında ne yapmalıyım. Savcı olan varsa tavsiye...
  10. berkeusta01

Motosiklet Kiralamak

Manisa'nın bir ilçesinde yaşıyorum. İzmir, Manisa, Balıkesir, Denize kıyısı olan yerlerden (Ege bölgesinde olma şartıyla) motor ya da ATV kiralayan bir yer biliyor musunuz? Biliyorsanız beni bu konuda bilgilendirirseniz çok sevinirim...
  11. berkeusta01

Viraj alamama

İyi günler, yaklaşık 1 ay önce artçıyken geçirdiğim bir kaza vardı hatta sizlere de anlatmaya çalışmıştım: http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/206764-kaza.html Henüz elektrikli bisiklet harici kendi motorum yok o yüzden amcamın motorunu kullandığım oluyor fakat kazayı yaptığımdan beri...
  12. berkeusta01

Kaza

Bugün arkadaşımla beraber yol yaparken virajı alamamasından dolayı kaza yaptık. (Artçıydım) Sadece kaskım vardı ki Allah korudu sadece elim ve bacaklarımda sıyrıklar, deri kalkması var. Bizim verilmiş sadakamız varmış, bu olaydan sonra daha iyi anladım ki 30 kilometrelik bir yer olsa dahi bütün...
  13. berkeusta01

dolar 8 tlyi geçti ! 0 motor fiyatları ne olur dersiniz ?

2013 de 2 tl versiyonu varmış ve fiyatların ne olduğu ortada. :queen: Bu sefer daha yakın bir tarih olarak 3 sene içinde nasıl bir artış bekliyorsunuz? Sizce 2024 yılında hangi motoru kaç TL ye alırız?? :pr:
  14. berkeusta01

CG 125 Modifiye ve Yükseltme hakkında bilgi

İyi akşamlar, iyi forumlar. Nasip olursa yakın zamanda motor almak istiyorum ve ne kadar araştırsam da bütçeye ve ehliyete uygun yeterli bir motor bulamadım. Durum böyle olunca aklıma bir fikir geldi ama bilgilerinize ihtiyacım var.CG 125 alıp ilk olarak alt takımı 200CC ye yükseltmek ardından...
  15. berkeusta01

Uygun fiyata güçlü 125cc v2021

İyi forumlar, bu başlığın bir çok kez açıldığının farkındayım fakat bu ekonomik şartlar içerisinde yakın zamanda açılmamış. Ekipmanlar, biraz olsun benzin parası, motorda sorun çıkma olasılığına karşı kenara atılacak para haricinde 12.000 TL bütçem var. A1 ehliyetim var ve Bajaj Discover 125 ST...
  16. berkeusta01

İlk motorda yapılması gerekenler

İyi günler, belki bu başlığa benzer başlıklar daha önce açılmıştır fakat bulamadım. 17 yaşındayım, A1 ehliyete sahibim, nasip olursa yaza doğru ilk motorumu almayı düşünüyorum; Bajaj Discover 125 ST Aklımdan başka motorlar geçiyordu fakat gerek bütçeden gerek az yakmasından dolayı bu motoru...
  17. berkeusta01

A1 ehliyet hakkında yanlış bilgi

İyi günler, A1 ehliyetim var ve motor alıcam. Aslında Bajaj Discover 125 ST yi uygun görüyordum fakat arkadaşlarım da NS200 tarzı motorlar var. Uzun yola çıktığımız zaman bana yetersiz gelir ve severek aldığım motordan yavaş yavaş soğurum diye korkuyor bundan dolayı NS150 almayı düşünüyordum...