Arama sonuçlarınız

1. recaip

KTM 1290 Adventure S - Fiyat Durumu Hakkinda

Merhabalar Yurtdisinda yasiyorum ve yasadigim ulkede suan KTM motosiklerinde heryerde malum stok fazlasi var ve cok iyi kampanyalar yapiliyor. KTM 1290 Adventure S modelinde 5bin euro civari indirimler var (2024, sifir km) yani indirim sonrasi 15-17bin euro arasinda satiliyor. 2025 model 1390...
  2. recaip

Yamaha XVS 950 A Midnight Star - Satın almadan önce fikrinizi sormak istiyorum

Merhabalar Yamaha XVS 950 A Midnight Star - 2009 model, 24bin gitmiş, stratoliner (full orjinal aksesuar) paketli bir motosiklete bakıyorum bu aralar. - Kayış aktarmalı - Orjinal yan çantalar, anahtarlı - Orjinal rüzgar cami, anahtarlı - Temiz ve suan için sorunsuz - Sürücü ayak pedleri - Topuk...
  3. recaip

Deri Motosiklet Montu Tamiri/Daralttirma

Guzel bir deri mont var elimde, yeni, kullanilmamis. Ama ne yazik ki bedeni 4XL ve ben 2XL giyiyorum. Pahali ve klasik/retro bir model, kendim kullanabilsem guzel olurdu. Acaba bunu daraltmak mumkun mu? Böyle bir tecrubesi olan var mi? Daraltma/dikim sirasinda kevlar/aramid dikis ipligi...
  4. recaip

Macera Rotalari (Kitap) - Erkin Yeşil

Arkadasim Erkin Yesil, cok guzel bir kaynak kitap hazirlamis. Hem kamp hem de degisik yerlerde konaklayabileceginiz doga ile ic ice olabileceginiz rotalari detayli anlattigini kitabini nihayet bitirdi. Kitap, Turkiye´de ki essiz ve bircogu az bilinen rotalari iceriyor. Motosiklet, bisiklet...

Yeni mesajlar