Arama sonuçlarınız

1. R

Bajaj Bakım Aralığı Hakkında

Selamlar, 2024 temmuz ayında sıfır ns200 satın almıştım. 21.09.2024 rodaj bakımını yaptırdım ve motor şuanda 2.500km civarında. Bugün bir arkadaşımın motorunu bakıma servise götürmüştük, benim ilk gittiğim servisten farklı bir yere gittik. Benim motorunda yağını 4.500 olmadan değişsek mi diye...
  2. R

LS2 Stream 2 Road Kask Kullanıcı Yorumları

Herkese Selamlar, Bu aralar LS2 Stream 2 Road model bir kask almayı düşünüyorum. Canlı olarak inceledim hoşuma gitti rahatta bir kask ama aramızda kullananlar varsa birde sizlerin yorumlarını bilmek isterim. Aslında en çok merak ettiğim şey yüksek hızda rüzgar sesini ne kadar engelliyor veya...
  3. R

LS2 mi Axxis mi? Hangisini Seçmeliyim?

Herkese Selamlar, Yaklaşık 2 senedir LS2 Rapid mat bir kask kullanıyorum. Motorda +100 hızlara çıkınca kask o kadar çok rüzgar alıyor ki interkomdan gelen sesi duyamıyorum. Mümkünse hiç rüzgar almayacak daha konforlu bir kask arıyorum. Bugün 2 kask beğendim belirttiğim kriterlere göre sizce...
  4. R

NS200 UG için 57LT Çanta Fazla mı?

Herkese Selamlar, Yakın zamanda kendime başlangıç motoru olarak NS200 UG aldım. Arada bir Samsun-Trabzon arası yolculuk yapıyorum, bu yolcuklarda eşyalarımı taşımak ve bazen de marketten eve alışveriş poşetlerini taşımak için arkaya bir çanta almayı düşündüm. İsteğim motorun etkilemeyecek...

Yeni mesajlar