Arama sonuçlarınız

1. A

Jikle kapalıyken çalışmıyor stop ediyro

Arkadaşlar MH drift 125 im var jiklenin 3 ayarı var kapalı yarı açık tam açık kapalıdayken çalışıyor hemen stop ediyor gitmiyor yarı açıkta çalışıyor gidiyor ama belli bir devirden sonra gaz yemiyor tam açıkta sıkıntı yok durum nedir ?
  2. A

Zincir Vuruyor

Arkadaşlar gazı kestiğimde zincir metale vuruyor baktım da çok çok bollaşmış ama birkaç gün önce iyiyken gerginliği neden bu kadar boşalmış olabilir
  3. A

Seleyi açmak

Arkadaşlar ilk motorumu almış bulunmaktayım belki çok saçma gelecek ama açamıyorum seleyi normalde çıkıp elimde kalması lazım ama açamıyorum işte model mh drift 125 kask kilitlemek için bir yer var sanırım ordan ama nasıl bir işlemle açılıyor ?
  4. A

17 yaşında vekaletle üstüme motor almak

Arkadaşlar bir motorda anlaştım yarın noterdeyiz de ben 17 yaşındayım vekaletle üzerime alabiliyormusum sanırım o süreç nasıl oluyor notere annem ben ve satıcı gitsek orada hallederler mi annem bana vekalet verse acil lütfen
  5. A

RKS Alınır MI ?

İlk motorum olacak normalde üretimi durdu ama 0 stokta rks rk 125r 8 bin liraya alınır mı İkinci el niyetim vardı ama o da 6 binden aşağı değil kafam rahat olur en azından diyorum sizce
  6. A

Yardımcı Olur Musunuz Motosiklet noter işlemi

Bir motosiklette anlaştık faturalı sıfır ayında alınalı 4 ay olmuş Noterden faturayı devir edelim diyor öyle bir şansımız var mı Herhangi bir sorun olur mu ben plaka çıkaracağımda ?
  7. A

Faturalı Yeni Plakasız Motor

Bir motora baktım da baya beğendim fatura tarihi nisan 26 falan bunu noterden faturayı aktarma şansımız var mı arkadaş hacizliymiş de plaka alıp devretmek biraz sıkıntı bu yüzden

Yeni mesajlar