Arama sonuçlarınız

1. E

Başlangıç cruiser

Merhabalar motor başlangıcımı cruiser motor ile yapmak istiyorum. Şu ana kadar motorlarla pek tecrübem olduğu söylenemez yani ilk kendi motorum olacak. Motoru şehirçinde normal bir şekilde kullanmak, şehirlerarası yolda 100-120 km/saat ile gezmek istiyorum. Boyum 174cm. Aklımda birkaç tane motor...
  2. E

Eğitim

Merhaba abilerim. Bazen konularda eğitim tavsiyesi isteyenler oluyor. Bu kişiler motosiklet ehliyeti olan kişiler. Ehliyet alınca yeterince eğitim verilmiyor mu? Eğitimin amacı ne? Anlatırsanız çok sevinirim.
  3. E

Rs200 mü superlight 200 mü

Merhaba arkadaşlarım, abilerim. Geçenlerde cbr 125 mi yoksa rs200 mü diye konu açmıştım. Bugün ise rs200 mü superlight 200 mü diye konu açıyorum çünkü çok kararsızım. Öncelikle şimdiden söyleyeyim motoru bir iki yıla anca alabilirim sadece araştırma yapıyorum. İki motor da birbirinden tamamen...
  4. E

İlk motor

Merhaba abilerim, kardeşlerim. Şu an 18 yaşındayım ama ehliyetim yok. Doğal olarak motorum da yok. Motorla tecrübem çok az ama yıllarım bisikletle geçti yani denge konusunda sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum. Birkaç aydır motor almak istiyorum ama kafamda bazı sorular var. Aklımda iki motor var...