Arama sonuçlarınız

1. C

Çalıştırırken Gaz Verince Marş Dönmüyor

Herkese iyi akşamlar sorunum şu mondial drift motorsikletim var ve marş verirken gazı azıcık çevirsem bile marş hemen duruyor elektrik azalıyor ama gazı çevirmessem motor çalışıyor motorda elektrik ile ilgili değiştirmediğim iki şey marş rolesi ve akü acaba bu sorun röleden yaparmı vede bazen...
  2. C

3 aylık motor yolda bırakırmı

3 ay önce bayiden 0 mondial drift 125 aldım bugün bakıma gittiğimde ustaya motorla yol yaptıktan sonra çıkır çıkır ses yaptığını söyledim bana verdiği cevap motor aşınmaya başlamış bazı parçaları motoru fazla zorlama yolda bırakır gibisinden şeyler söyledi full sentetik yağ koymuş motora şimdi...
  3. C

Elektrik Yok

Motoru yıkadıktan sonra elektrik gelmemeye başladı sigortayi kontrol ettim uclarini birbirine degdirdim nafile sigortaya bile elektrik gelmiyor aküm yeni sizce sorun nedir cevap veren herkese tesekkurler
  4. C

Motor bagırıyor gitmiyor

Herkese iyi akşamlar bende bajaj discover 125st var motorun debriyaj balatasi saglam ama motor gitmiyor. devirlenmesinde bir sorun yok ama kalkış yapınca hemen bağırmaya başlıyor motor en fazla 60km hıza cıkabiliyorum birde motor cikle acıkken pattır patır egzoz patlatıyor. Motordan tıkır tıkır...