Arama sonuçlarınız

1. I

İKİ KASK ARASINDA KALDIM YARDIM LÜTFEN.

Selamlar, mevcut kullandığım mt kaskımla yollarımızı ayırma zamanı geldiği için kask almak durumundayım. Dominar 400 kullanıyorum. İki model arasında kaldım; 1- Givi sport deep 2700 - 3000 fiyat aralığı mevcut. 2- Nexx sx100 toxic (siyah neon sarı) 3250 tl Kabuk yapıları polikarbon...
  2. I

Sıfır Pulsar Ns 200 alttan su damlatma sorunu.

arkadaşlar merhaba. Cumartesi günü ns 200 motosikletimi sıfır olarak almak nasip oldu. Plakasını dün cıkarttırdım dolayısıyla garajımda sadece çalıştırmak dışında binmemiştim. Dün iş çıkışı binmek istedim ve biraz çalıştırıp ısınmasını beklerken biraz gaz verdim. Tam motoru garajdan...
  3. I

Polikarbon kask

Merhaba, yeni kask alma arefesindeyim fakat butcem biraz kisitli. Polikarbon kasklara bakiyorum ornegin ls2 modelleri 500 tl bandindayken bell,shark,scorpion vs markalari bu markanin 2 , 3 kati fiyatlarina cikiyor. Arada marka harici ne gibi bir fark var? Degerli yorumlariniz icin simdiden...
  4. I

Bursa'dan selamlar...

Merhaba, ismail ben. Bursa inegöl'den araniza katildim. Yas 34. Forum konularini kayit olmadan önce okuyup,sohpetin guzelligi uzerine kayit olayim istedim. Uzun zaman sonra forum ortami iyi geldi. Herkese sevgiler,saygılar.

Yeni mesajlar