Arama sonuçlarınız

1. Orhan ARI

Bajaj Dominar 400 UG ABS Sorunu

Herkese merhaba. Dominar 400 UG kullanıcısıyım. Bir süredir ABS modülüm arızalı ve çalışmıyor. ABS devre dışı kaldığında kontağı kapatıp açardım, modülden ufak bir ses gelirdi ve ABS tekrar aktif olurdu. Bir gün ABS'nin yine devre dışı kaldığını gördüm ve aynı işlemi yaptım. Birkaç dakikalığına...
  2. Orhan ARI

CF Moto 650 NK ve CL-X Serileri

Herkese merhaba, Başlıkta da belirttiğim gibi CF Moto 650 NK ve CL-X serileri hakkında direkt kullanıcılardan bilgi almak amaçlı bu konuyu açtım. CF Moto'nun bir hayli yedek parça ve stok sorunu olduğu aşikâr. Bu durumun yakında düzeleceğini belirtseler de bazı servisler konunun yedek parçadan...
  3. Orhan ARI

İstanbul Anadolu Bölgesinde Tamirci

Merhaba herkese. Daha önce benzer başlıkta konusu açılmıştı ancak; güncel olması ve yeni gelen arkadaşlarımızın da fikirlerini almak için bu konuyu açtım. Özellikle Maltepe bölgesi yakınlarında önerebileceğiniz tamirciler var mı? İşini iyi yapıyor dediğiniz tamirciler varsa Avrupa bölgesine de...
  4. Orhan ARI

Motosiklet montu ve hava alma olayı

Herkese merhaba. Henüz 8 - 9 aylık bir motosiklet kullanıcısıyım. Yaz döneminde ehliyetimi aldığım için çoğu zaman hir hırka ve motosikletin çantasında taşıdığım, ihtiyacım oldukça hırkayı çıkarıp giydiğim normal kışlık montum vardı. Havalar serinledi, soğudu ve artık hırka + mont şeklinde...