Arama sonuçlarınız

1. A

Xtz 660 Tenere

Merhabalar cok uzun zamandir motosiklet kullanicisiyin donem donem butceme gore motosiklet alip kullandim. Son motorun 250 lik scooter.Bi motor hakkinda bilginize ihtiyacim var . Motosiklet tamircisi olan bi arkadasimin kendine ait olan 1998 model Xtz660 tenere motorunu almak istiyorum. Bütçe...
  2. A

Usta Tavsiyesi

Merhaba istanbul Anadolu yakasinda is ayirimi yapmayacak bir usta ariyorum tavsiyelerinizi bekliyorum Tesekkurler
  3. A

Enjektorlu motoru Karburatorluye cevirme

Mondial buffalo 250 enjektorlu motorumu surekli beyin yanmasindan dolayi karburatorluye cevirmeyi dusunuyorum fakat saglikli olmasi icin sadece yakit sistemini degil atesleme sisteminide degistirmem gerekiyor. Yardimci olabilecek yada istanbul anadolu yakasinda ugrasip yapabilecek bi ustaya...
  4. A

Buffalo 250 Beyin (Ecu) Arizasi

Mondial buffalo250 sahibiyim motosiklette beyin yakma kronik sorun haline gelmis durumda benim gibi bir cok kisi madur durumda. Beyinde 3 ariza olusturuyor. -Atesleme Arizasi -Yakit pompasi devreye girmiyor -Enjektör surekli acik kaliyor Elimde daha onceden ariza veren 3 4 adet beyin var...
  5. A

Amortisor yag miktari

Merhabalar mondial buffalo 250 maxi scooterimin ön amortisor bakimini yapmayi dusunuyorum amortisor icerisinden cikan yag miktarina gore yeni yag koymayi dusunuyordum fakat yag durumu konusunda tereddutte kaldim kullanim kitapciginda bi bilgi yok . Yardim rica ediyorum
  6. A

Motosiklet arka canta tasiyici demir

Merhaba istanbul genelinde motosiklet arka canta demiri yaptirabilecegim bi yer varmidir. MSA (metal sanatlari atolyesi) varmis onceden ama mevcut telefon numarasi ile ulasamadim. Tesekkurler
  7. A

Fren Disk imalati

Merhabalar Bir suredir aracima uygun ön arka fren diski ariyordum. Bursada imalat yapan bi yer buldum. Fren diski ve dişli imalati yapiyorlar Faydalanmak isteyen olursa paylasabilirim Saygilar..
  8. A

Fren Diski nezaman değiştirilmeli

Merhabalar Fren diskleri kaç mm. olmali. Kaç mm. Düştüğünde değiştirilmelidir. Tesekkurler
  9. A

Subap ayari

Merhabalar 250 lik scooter subap ayari yapicam emme ve eksoz subap araligi ne olmali. Ben motor soğukkenmi daha sağlikli yoksa hafif sicakmi. Tesekkurler
  10. A

Voltmetre Bağlantı?

Selamlar Fotoğraftaki voltmetreden temin edip motoruma baglamak istiyorum. Direk aküden paralel bağlantımı yapmak gerek? Kontaktan enerji alıpmı baglamak daha sağlıklı. Akuden paralel yaparsak sürekli çalışacağı icin aküyü zayıflarımı?[/url][/IMG]
  11. A

Cam sigortami? Bıçaklı Sigortamı?

Selamlar Motosikletimizde bulunan cam sigorta ve yuvasi yerine ayni amperde Bıçaklı Sigorta kullanirsak bi sorun yaşanmayacağını düşünüyorum.fotograftaki sigorta yuvasindan temin edip değiştirmek istiyorum. Bicakli sigortanın daha yaygın olduğu zorda kaldığımızda benzin istasyonlarından bile...
  12. A

Konjektor ve alternatör ölcüm ve degerleri

Merhabalar. Kisa mesafeli surusler icin mondial buffalo 250 motor aldım. Motoru aldigimda calisir durumda degildi.Hem kendime mesgale olması hemde ekonomik olması icin bunu tercih ettim. Mekanik ve elektronik olarak biraz temel bilgim var daha öncede arızalı motor alıp kendim toparlayıp bindim...