Arama sonuçlarınız

1. İnwe Elensar

Motosikletim Garajımda Esir Kaldı

Herkese selamlar. Uzun zamandır sıkıntısını çektiğim bir mesele hakkında sizlere danışmak istiyorum. Benim yaşadığım bina 4 katlı bir aile apartmanı. Ailemle birlikte yaklaşık 30 yıldır burada yaşıyoruz. Biz giriş katta oturuyoruz, üst katımızda husumetli olduğumuz babamın amcası oturuyor ve en...
  2. İnwe Elensar

2021 SYM Joymax Z Plus 250

Herkese selamlar İçimden öyle şeyler, öyle kelimeler, öyle cümleler geçiyor ki ölmüşlerim şahidim olsun bilgisayarın karşısında adeta sinirden kavruluyorum. İçimden geçenleri paylaşmayacağım tabii ki, siz zaten tahmin edebiliyorsunuzdur. Sadece şunu sormak istiyorum, Xmax'in 55.000 Tl'ye...
  3. İnwe Elensar

2019 YZF R25

Selamlar, Marka: Yamaha Model: Yzf R25 Km: 7000 (Değişebilir.) Renk: Mavi Fiyat: 32.000 Tl İl: Niğde Tel: 0545 817 21 01 Motosikletim yeni kasa R25'dir. İlk gelen seri olduğu için ruhsatta 2018 yazıyor. İlk sahibinde olmuş bir kaza sonucu motorda 22.900 Tl ağır hasar kaydı var. Şasede, ön...
  4. İnwe Elensar

Kaza sonrası olanlar. Yamaha kullanıcıları özellikle baksınlar.

Herkese selamlar, yaklaşık üç ay kadar önce çocuğunun hasta olduğunu iddia eden bir hanımefendi tarafından biçilmek suretiyle bir kaza geçirdim. Anlatmak istediğim kısım kaza değil o yüzden hızlı geçiyorum. Kazadan sonra arabadan inmeye bile tenezzül etmeyip, birde bana 100 Tl uzatıp 'Yeterli...