Arama sonuçlarınız

1. nousay

KOT CEKETI MOTOR CEKETI YAPMAK

Öncelikle ceket al, yazlık ceket al gibi tavsiye verecekler yazmasın. Başlık ortada. Kendi ceketim yazın kullanamaz bir hal alıyor ve çok terletiyor. Onun yerine kot cekete koruma taktırmak istiyorum. Terziler bu işlemi yapabilir mi? Ürünün linkini koydum bence olur gibi zaten motor küçük...
  2. nousay

GPS CİHAZI? Uygun, Güvenilir ve Aşırı Mantıklı

Herkese iyi forumlar hayırlı Ramazanlar. Tesadüfen internette dolaşıyordum karşıma Apple AirTag çıktı. Neyse yine ne çıkartmışlar derken merak ettim araştırmaya koyuldum. Aslında GPS cihazı. 4-5cmlik bir yuvarlak büyüklüğünde ince bir cihaz. Aklıma bir takip sistemine 1000'den fazla para...
  3. nousay

Karter Yağ Tapası Değişik?

3 bin km önce yağ değişimine verdim değiştirdiler. Şimdi ben değiştireyim dedim ama yağ tapasını Yıldız anahtar ile çıkaramadım. içimde kuşku da oldu açıkçası çıkmaz diye. Bayiye direkt periyodik bakım randevusu aldım çıkartabilirler mi? Telefondayım fotoğrafı link olarak alabildim...
  4. nousay

Motosiklet Aynası??

Park halindeki motora vurdular yere düşünce tabi aynada talihsiz şekilde gitti. CBR 125 için "kısa spor ayna" düşünüyorum kullanıcı olarak tavsiye eden var mı? Görüş açısı nasıl olur?
  5. nousay

Park halindeki motoruma vurdular

Yan sehpam kırıldı motorum cbr 125 (2017) İnternette Cbr 250R(yeni kasası) yan sehpası gördüm 50₺‘ydi benim motoruma uyumlu olur mu?
  6. nousay

Barracuda Elcik Hakkında

Barracuda elcik CBR 125'e uyumlu mudur? İlanlarda universal yazıyor fakat satıcıya sorduğumda kesin bir cevap alamadım.
  7. nousay

Teknotakip Tavisye eder misiniz?

Teknotakip kullanıp mağdur olan var mı? Sistem çok sağlam orası bariz, tavsiye eder misiniz?
  8. nousay

Motardinn'den alışveriş yapmak

Abus granit 8077 almayı planlıyorum. site muhtemelen güvenilirdir o açıdan problem yok fakat bunun vergisi vs. % kaç oluyor? arada 50-60TL fark oluyorsa Türkiye'den almak daha mantıklı -------------- ABUS-807.99 KARGO-109.99 917TL -------------- ödeyeceğim 917TL ise burayı tercih...
  9. nousay

CBR 500 R Gelecek mi?

2019 gelmemiş 2020 ve sonrası için Türkiye'ye gelecek mi? Şahsen yeni gri rengi harika ama Türkiye'de yok...
  10. nousay

SHIRO SH 338 Kask Nasıldır?

Kask ararken bu kaskı gördüm "fiberglass" dış kabuğa sahip ve fiyatı aşırı ucuz. Bu markaya güvenebilir miyim? Bu fiyata termoplastik satıyorlar. linkini aşağıda bırakıyorum...
  11. nousay

Kask Önerisi

İyi forumlar, 650TL bütçem var, kask arıyorum. Aklımda MT Revenge var, bir sorumda şu olacak desenli ile desensiz arasında koruma farkı var mı? Fiyat olarak yüksek bir miktar fark var.
  12. nousay

Artçı Kaskı Bedeni ?

Başlıktada anlaşılacağı üzere artçı kaskı alacağım. Sabit bir artçı olmadığı için :=) beden problemi var ortalama kafa bedeni nedir? Lütfen tavsiye verin... Aynı zamanda bir sorum daha olacak, bütçem 500 maksimum 550TL'ye çıkabilir bu bütçeye uygun bir artçı kaskı önerebilir misiniz...
  13. nousay

Yedek parça bulamıyorum ?

Yedek parçada problem çekmemek ve fazla para da vermemek için hondayı seçtim CBR 125 2017 siyah var, ama internette grenajını aradığımda sadece repsol ve hrc'nin grenajı var ben de olan siyah stickerli grenajı bir türlü bulamıyorum? şehir fark etmez ama Ankara olursa çok iyi olur, uygun yedek...
  14. nousay

AGV K5 VS Ruroc Atlas

İyi forumlar, Kask için ikisi arasında kaldım. Kafayı en iyi hangisi korur?
  15. nousay

Kask Tavsiyesi ve 2. El Kask

Herkese iyi forumlar, Nexx sx.100 kaskına sahibim. 600TL'ye 2. el almıştım. Kask birkaç kere koyduğum yerden yere düştü, 1 kere de 20-23km/h de kaza yaptı. Kaskı kullanırkende ister istemez tereddüt ediyorum. Hem 2. el hem de düşmesi olduğu için. Aklımda AGV K5 var. E tabi o kadar para...
  16. nousay

DİZLİK ÖNERİSİ

İyi forumlar herkese, Dizlik arıyorum aklımda 2 seçenek var *VENOM MAFSALLI DİZLİK *Dainese Knee V E1 bunlar arasında en iyisi dainese fakat mafsalı olmadığı için kullanımı rahat mıdır bilmiyorum. Fiyatıda çok pahalı oldugu için pek yanaşamıyorum. Sizin önerebileceğiniz başka 100-350TL...
  17. nousay

LASTIK ÖNERİSİ

Herkese iyi forumlar, Başlıktada belirttiğim gibi lastik arıyorum, en iyi lastik sizce nedir? Lastiklerim IRC ve hiç değişmedi utanmasa durduğu yerde kayacak. Motorum Honda CBR 125 R
  18. nousay

MOTOSİKLET SAĞA YATTI ACİL

Arkadaşlar merhaba, Motosikletim(cbr 125 2017) 20-23 km/h hızda ani fren sonucu sağa yattı. Arka fren braketi kırıldı(kaynak yaptırdım), kafa grenajı kırıldı, far camı çizildi, ustanın dediğine göre gidon demiri yamuldu (gidondaki fren hidroliği motosiklet camına çarpıyor) şimdi sorularım...
  19. nousay

ACİL ACİL!! CBR 125 ÇALIŞMIYOR

Arkadaş merhaba, CBR 125 R motorum var. Maalesef bugün bataklığa girdim. 4 saatte zor bela araba çekimi ile motorumu kurtardım (Çekişi yaparken ip lastiğe dolanmasın diye ön freni sıktım) fakat motor bataklığa ilk girdiğinde çalışıyordu arka tekerim dönüyordu ama şimdi sankü akü bitmiş gibi...

Yeni mesajlar