Arama sonuçlarınız

1. Robinson_C

Japon Malından Şaşmayacaksın Honda'nın Far Değişimi

Yaklaşık 2 sene önce cb125r motorumu sattım az önce hondadan gelen mesaj,
  2. Robinson_C

2022 Forza Satılıp 2026 Forza Alınırmı

Merhaba arkadaşlar nasılsınız, 2022 forza sahibiyim nokta hatasız çantalı aksesuarlı motorum var 4156 km de neredeyse sattım gibi 260.000 ₺ ye, iki sorum var birincisi sizce nasıl fiyata satmışım, ikincisi 2026 model forza alınır mı çantalı pek tutulmadı filan deniliyor o yüzden kararsızım...
  3. Robinson_C

Forza 250 Direksiyon Takoz Gibi Oldu

Merhaba arkadaşlar bu sabah motoruma bindiğimde direksiyon takoz gibi oldu sağa sola dönüşte bi ağırlık hafif sola dönmek istediğimde sanki direksiyonu aniden kırmış gibi tepki verdi hiç bir sorunum yktu bugüne kadar sabah kalktım böyle bir sorun var,
  4. Robinson_C

Forza 250 Motor Arıza Lambası Yandı

Dün direksiyon titremesini fark ettim neler yapabilirim derken motor arıza lambası yandı bugün şaka gibi, :) Dünkü Titreme Konusu :) Şimdi arkadaşlar akşam üzeri benzin 1 göz yanıp sönmeye başladı ama benzin az ışığı yanmıyordu bundan olabilir diye önce bunu belirteyim yolda giderken aniden...
  5. Robinson_C

Forza 250 Anormal Derecede Direksiyon Titremesi

2022 model sıfır aldığım forza 250 motorumda şu an 2200 km de anormal derecede direksiyon titremesini fark ettim arkadaşlar dün her iki elimi bırakınca godon aşırı derecede sağ sol yapıp duruyor, neden olur bu durum,
  6. Robinson_C

Kışın Motor 4-5 Ay Yatıyor Akü Bitmemesi İçin Aküyü Söksem

Kışın motora binmiyorum akünün kablolarını söksem aküde boşalma filan olurmu, ya da ne önerirsiniz arkadaşlar,
  7. Robinson_C

Forza 250 Bakım Ücreti Nasıl Sizce

Motoru aldığımda 15 km idi dostlar 2 yıl yatmış bugün bakıma götürdüm yapılan işlemler bunlar fiyat nasıl sizce, https://ibb.co/gZJbnkXm https://ibb.co/2QS3Kdr https://ibb.co/wNhj3thj
  8. Robinson_C

Bayilerde Yine Forza Bitmiş

Merhaba dostlar bugün motorun bakımı için honda servisine gittim forza varmı dedim yok dedi ay sonunda gelecek dedi, iyi tama yaz alacağım dedim isim alamıyoruz dedi nasıl alacağız dedim ayın başı gibi ararsınız geldiğinde alırsınız diyor kaç tane geleceği belli değilmiş, :)
  9. Robinson_C

2022 Model 150 Km Forza 250 Alınırmı

Merhaba arkadaşlar 2022 model 150 km garaj motoru çantalı aküsü bitmiş ve bakımı geçmiş forza var, fiyat 220 bin ₺ fiyat nasıl sizce alınırmı,
  10. Robinson_C

Forza 250 Aküsü Bitti Arka Çanta Açılmıyor

Merhaba arkadaşlar forza motorum var uzun süredir binmiyordum ikinci el olarak aldım bunun bende 2 tane kumandası var başka anahtarı yok şu an arka çanta açılmıyor içinde ruhsat plaka filan var bu çantayı nasıl açarım bunun ayrı bir anahtarı varmı çantanın yoksa direk kumandaya mı bağlı,
  11. Robinson_C

125 CC Motorum İçin 4000 TL Poliçeye Para İstediler

Merhaba arkadaşlar geçen sene 2500 TL ye yaptırmışım sigortacımın dediğine göre hasarsızlığım en üst kademe 5 seviyedeymiş bana verdiği trafik poliçesi için fiyat 4000 TL yapma dedim zaten ikinci motor olarak kullanıyorum binde bir biniyorum yakın zamanda siz poliçenizi yeniletirdiniz mi bana...
  12. Robinson_C

Gidiş Dönüş 300 Km Yol İçin Arka Çanta Sökülürmü

İkinci uzun yol deneyimim olacak ilk motorum cb 125 honda idi onda çanta ile gitmiştim arkadaşlarım tavsiye etmediler o yüzden 100 hızını pek aşmadım şimdiki motorum kymco xtown 250 onda da çanta var sökmemi tavsiye edermisiniz yoksa çok bir etkisi olmaz mı,
  13. Robinson_C

Ay ve Bin Km Şartı Motorsikletlerede Geldi

https://www.aa.com.tr/tr/ekonomi/ikinci-el-tasitlara-uygulanan-6-ay-ve-6-bin-kilometre-duzenlemesine-motosikletler-de-dahil-edildi/3080989 Evet arkadaşlar arabalarda uygulanan kısıtlama motorlarda geldi ama 6 bin km biraz saçma geldi bana bunun takibi nasıl yapılacak mesela ben yeni bir motor...
  14. Robinson_C

İş Bankası Otomatik Fatura Ödemesinden Günlük Faiz Almadan Bahsediyor

Merhaba arkadaşlar az önce kredi kartı ekstram geldi alt tarafa böyle bir madde eklemişler diğer bankalarda durumlar nasıl sizin dikkatinizi çekti mi ?
  15. Robinson_C

Kmyco Ekim Zammı Geldi

Geçen ay 186,900 TL ye aldığım x-town 250 199.900 TL oldu 13.000 TL zam yazık günah ya ne oldu bir ayda, :( :(
  16. Robinson_C

Alırım Bir Hayırlı Olsunlarınızı X-Town Ct 250

Merhaba arkadaşlar hatırlarsanız bu konuyu açmıştım, https://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/214385-bajaj-d400-mu-yoksa-kymco-x-town-ct-250-mi.html X-town ct 250 aldım bugünde telefon tutucu çanta çanta demiri sırt dayama yaptırdım motorun son hali bu genel olarak motordan memnunum çok...
  17. Robinson_C

Bajaj D400 mü Yoksa Kymco x town ct 250 mi

Merhaba dostlar her iki motorunda sıfırı var neredeyse aynı fiyat ikiside hoşuma gidiyor en az 2 sene binerim sorun çıkarmayan ikinci elde satımı kolay olan ve değer kaybı az olan hangisi olur sizce,
  18. Robinson_C

Bu Tutar Normal mi Servis Ücreti

Dün motoru bakıma verdim 1500 ₺ talep ettiler rica ettim 1300 ₺ ye düştüler bu fiyatlar normal mi arkadaşlar ? Birde anlamadığım şey Honda dışı tedarik demiş ben motoru yetkili servise götürdüm,
  19. Robinson_C

Arka Çanta Süratte Motorda Sallantı Yapar mı

Motorun arkasına sonradan bağlanan çantalar motorun dengesinde bir sorun oluşturur mu dostlar hıza binin ce yalpalanması vb... gibi durumlar,

Yeni mesajlar