Arama sonuçlarınız

1. D

Hangi UTV 15 küçükbaş hayvanı taşıyabilir?

En azından yıllık vergi ve muayene ücreti bakımından kamyonet yerine UTV almak istiyoruz.Maddi imkanımız da çok kısıtlı. Bu UTV ile, yaklaşık 15-20 küçükbaş hayvanı taşımak istiyoruz. Sizce bu mümkün mü ve eğer öyleyse hangi UTV'yi önerirsiniz? Lütfen bu işi yapabilecek en ucuz UTV'leri...
  2. D

3 Tekerlekli Elektrikli Motor Aldım, Ruhsat ve Plaka çıkarmalı mıyım?

Motorun marka ve modeli; Falcon Frida 7000 ve hızı ise maksimum 30km/s. Satıcıya sorduğumda Ruhsat ve Plaka gerekmediğini, mevzuat değişirse o zaman gerekebileceğini belirtti. Fakat şüphe de kaldım ve sizlere de sormak istedim, sizce satıcının verdiği bu bilgi doğru mu, yoksa Ruhsat ve Plaka...
  3. D

2 tekerlekli elektrikli motosikleti, 3 tekerlekli yapmak?

2 tekerlekli bir elektrikli motosikleti, 3 tekerlekliye çevirmek mantıklı mıdır (arka tekerlekler)? Bulunduğumuz il de ikinci el piyasası ölü (Erzincan), sıfırına da benim gücüm yetmiyor. 2.500 liraya komşumun sattığı bir elektrikli motor var. Oldukça temiz, lastikleri de yeni değiştirildi. Bu...
  4. D

3 tekerli elektrikli motorlar otobana çıkabiliyor mu?

Araştırdım ama gazete haberlerinde dahi net bir ifadeye rastlayamadım. Yakın zamanda kısmet olursa 3 tekerli ve iki kişilik elektrikli bir motor almayı planlıyorum. Diyelim ki plaka ve ruhsata gerek olmadı (bazı modellere bu şekilde binilebiliyor diye duydum), bu motorla otoyola çıkabilir miyim...
  5. D

3 Tekerlekli Elektrikli Motor tavsiyenize ihtiyacım var.

Bu konu da bilgi ve tecrübesi olan arkadaşlardan yardım talep ediyorum. En fazla 11 bin TL'ye kadar, 3 tekerli bir motor almak istiyorum. Gördüklerimin ya menzili çok az, ya da yokuşta boğulacak kadar düşük motorlara sahipler! Sırasıyla şu özelliklere sahip bir motor arıyorum; 1- Menzili...
  6. D

2.El iki kişilik elektrikli motor alacağım, nelere dikkat etmeliyim?

Başlıkta da yazdığı gibi, ikinci el bir elektrikli motor almak istiyorum. İlk etapta hangi noktalara bakmalı, nasıl test etmeliyim, püf noktaları nelerdir? Ayrıca bu elektrikli motoru nerede test/kontrol yaptırabilirim?
  7. D

4 Tekerli araba projem için motor bilgisine ihtiyacım var, yardım eder misin?

Arkadaşlar yaklaşık 3 Aydır, maksimum 100km/s hıza çıkabilecek elektrikli bir motor arıyorum. Yapmak istediğim araba 4 tekerli ve 2 koltuklu olacak. 100km/s olmalı ki, üzerine gövde, akü, sürücü vd. bileşenler eklendiğinde en fazla 80km/s Hıza düşsün, bu hız da kalabilsin. Fakat motor konusunda...

Yeni mesajlar