Arama sonuçlarınız

1. Mertkewell37

Cbr 250 lastik önerisi

Arkadaşlar selamlar motorumdaki lastikleri söküp şu 3 lastikten birini taktırmayı planlıyorum. Lastik konusunda pek tecrübem yok önerilerinizi bekliyorum. 1- Anlas Tournee 2- Michelin Pilot Street 3-Pirelli Angel City Anlas F/P diyorlar sizce değermi yoksa biraz daha para koyup diğer...
  2. Mertkewell37

Alyan vida kafası yalama olmuş

Merhaba dostlar 2.el aldığım cbr 250 motorumun grenajlarındaki bazı alyan vidaların kafasını yalama yapmışlar uygun numara anahtarı takıyorum oturmuyor ve lastik koyup denedim açamadım nasıl açarım ?
  3. Mertkewell37

Hyosung markası hakkında bilgi

Merhaba dostlar Hyosung markası nasıl sizce şu dönemlerde fiyat performans olarak alınırmı ? GT 250 R modeli görüntü olarak hoşuma gidiyor tam bir racing oturuşu vs. çift silindir olmasıda bir + benim için sizce nasıl yedek parça temini olsun veya motorları nasıldır sizce ?
  4. Mertkewell37

RKS Performans düşüklüğü sorunu

Arkadaşlar bende rks cafe 152 var 2.el aldım yaklaşık 1500km yaptım daha motor 5600 de . Motorumda şöyle bi sorun oldu abi motor eskisi gibi gitmiyor 2 kişi bile yol yaptım 110 falan gidiyordum rahat şuan motor tek kişi bile 90a zor çıkıyor sanki deliricek motor elim sürekli dip gazda sebebi ne...

Yeni mesajlar