Arama sonuçlarınız

1. R

Mont ve eldiven önerisi?

Arkadaşlar mont için 1000 TL Eldiven için ise 250 TL ayırabilirim. Sizlerden fiyat performans açısından en iyi marka model tavsiyesi alabilir miyim? Kışlık olarak kullanıcam.
  2. R

Hayat şuan parası olana iyi

Valla daraldım bari buraya yazayım da içim rahatlasın arkadaşlar, corona pandemisi yüzünden üniversiteleri tatil ettiniz, dersler devam, hocalar birton araştırma veriyor sunum hazırlayın sisteme yükleyin diyorlar, e kardeşim bende laptop yok, elimdeki telefonla da belli başlı şeyler yapılıyor...
  3. R

Banka kredi kartı hakkında

Merhaba arkadaşlar, benim bir sorum olacaktı, özel bi bankaya 1000 lira kredi kartı borcum vardı herneyse ödenemedi vs bu borcu icraya verdiler şuan 2 küsür olmuş avukatlık masrafları vs üstünden de 1 yılı aşkın bir süre geçti. Ben şuan bir motosiklet alma arafesindeyim, aldıktan sonra motoru...
  4. R

Düşük bütçeye motosiklet tavsiyesi

Arkadaşlar selamlar, daha yeni yeni bi kenara para biriktirebildim sürekli fikir değiştirdim kafam çok karıştı bugüne kadar, o yüzden motor alamadım bir türlü. Şuan elimdeki paraya uygun olarak son bir kaç modelde karar kıldım gibi sizlerin de tecrübelerine ve değerli görüşlerine başvurmak...
  5. R

Motosiklet önerisi?

Merhaba arkadaşlar, 2 yıl önce bir sene kadar CBF 150 kullandım satmak zorunda kaldım nakit ihtiyacım için, ondan önce de yıllarca scooter sürdüm. Fakat vitesli motor daha çok cezbetti beni, daha keyifli geldi. Bu yüzden 10.000 TL ye kadar vitesli motor ne önerirsiniz, max 100 km ye kadar 3-5...

Yeni mesajlar