Arama sonuçlarınız

1. HerveauX

Tescil ile ilgili bilgiye ihtiyacım var.

Herkese selamlar, Arkadaşlar bir konuda ciddi bir bilgiye ihtiyacım var. Sıfır motosiklet satın aldım ve evraklarımı bana verdiler noterden tescil edip plaka çıkarmam için Fakat tam kapanma dolayısı ile notere gidemiyorum. notere gidip plaka çıkarsam bile motoru süremeyeceğim her zaman yasak...
  2. HerveauX

Çalıntı motosiklet hakkında yardım !!

Arkadaşlar herkese selamlar, kazasız belasız sürüşler diliyorum bir konuda engin tecrübelerinize ihtiyacım var . 2019 ağustos ayında 50 cc motosikletim çalındı çalınır çalınmaz polise çalıntı bildirimi yaptık ve çalıntı tutanağımızı aldık plakada motorda çalıntıya düştü. motoru çalan hayvan...
  3. HerveauX

Yamaha orjinal çanta ( Top case ) ve kilit sorunu !!

Herkese selamlar iyi forumlar , İkinci el 50 litrelik orjinal yamaha top case aldım satıcı orjinal kilit sisteminin kontak ile bir olduğunu dolayısı ile kilit sistemini söktüğünü yeni kilit sistemi satın alıp takıp kullanabileceğimi söyledi. Yamaha mavi motordan ( manisa ) 128 TL ye orjinal...
  4. HerveauX

Rüzgar Gürültüsü !!!

Arkadaşlar herkese selamlar, 2019 Xmax kullanıyorum üzerinde standart tur camı var 2.kademede yani en yüksekte ayarlı, 110 120 130 km hızlara çıktığım zaman inanılmaz bir rüzgar gürültüsü geliyor hem dışarıdan hemde kasketin içerisine doluyor, 110 dan yukarı hızda seyretmek mümkün değil bu...
  5. HerveauX

Ruhsat ve Tüvtürk sorunsalı

Arkadaşlar herkese selamlar, eşimin üzerine olan 50 cc lik motosikletimizi geçen ay çaldılar, ruhsat ta araç ile birlikte gitti, herhangi bir mtv ya da sigorta sorumluluğu zaten bulunmuyor fakat tüvtürk muayenesi ne olacak ? nisan 2019 da trafiğe çıkmıştı nisan 2022 de tüvtürk muayene olması...
  6. HerveauX

2019 XMAX 250 Direksiyon sorunsalı

Arkadaşlar herkese selamlar , Sormak istediğim konu şu 4600 km deki xmaximde direksiyonda çok ufak bir yamukluk var yani direksiyon çok hafif sola dönük iken motosiklet düz gidiyor. Yamukluk çok çok ufak derecede 90 100 giderken daha çok belli oluyor ben bu tip konularda kıl biriyim fark ettim...
  7. HerveauX

Tanışma

Herkese selamlar ismim Gökhan, yamaha xmax 250 ile aranıza katılmış bulunmaktayım. Herkese kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.

Yeni mesajlar