Arama sonuçlarınız

1. M

Gümrük vergisi çıkacak mı yine ?

Herkese iyi forumlar Fc-moto üzerinden gelen 4 parça ekipmanların vergisi ödedim sorunsuz 10 günde geldi elime lakin ceket ve pantolonun bedenleri uymadı( zaten riskliydi online kıyafet almak kabul ediyorum :pr:) Beden değişimi için ceket ve pantolonu tekrar kargoladım DHL üzerinden. ( Yine...
  2. M

Yeni ekipmanlar için arada kaldım !tavsiye

Herkese iyi günler Başlıkta da belirttiğim gibi ekipmanlarımı üst seviyeye çıkarmaya karar verdim. Bi süredir motor kullanıyor olsam da hala bazı markaların ürünleri o paraya değer mi bilmiyorum sizden de bu konuda yardım istiyorum arkadaşlar/abiler. Bu arada FC-moto sitesinden sipariş...
  3. M

R25 Far modifikasyonu yardım

Herkese iyi forumlar. Aşağıda ki linkte olan mr.eker in videosunda 2.20 ci saniye de arkadan gelen R25 in farları neymiş öyle çok hoşuma gitti . Angel far mı LED şerit mi çekmiş bilen var mı ? Yorumlarda sorduk ama cevap veren çıkmadı bi umut size soruyorum https://youtu.be/oCCc496YXbs Video bu
  4. M

Yabancı bi siteden kask almak ?

Herkese iyi forumlar. Bu aralar yeni kask alma arefesindeyim malum fuar da yaklaşıyor oradan indirimli olmaz ise neresi dek gelirse artık lakin internet bi siteye dek geldim incelemelerini izliyordum gerçekten çook hesaplı geliyor kargo ücreti dahil ( gümrük vergisi hariç orası Allah kerim )...

Yeni mesajlar