Arama sonuçlarınız

1. K

Pulsar ns 150 motor marş almıyor marş basıcakken gösterge kendini sıfırlıyor

Ns 150 motorum var 2 gün önce hafif bir kaza yaptım ve motor sağ tarafa yattı neyse dedim vardır bundada bir hayır ama dün gece motoru çalıştırmaya çalışırken motor marş almadı ayak marşını denedim yokuşta vurdurayım dedim bu seferde motor 1. Vitese geçmediğini fark ettim sorun nedir sizce ne...
  2. K

Pulsar ns 150 kullanıcıları buraya göstergem yanlış gösteriyor

Ns 150 kullanıyorum geçenlerde yolda giderken ani fren yapmak zorunda kaldım ve gösterge kafayı yedi adeta mesela düz yolda gidiyorum gittiğim hızı yanlış gösteriyor fren yapıyorum hızı 0 olarak gösterip sonra hangi hızda gidiyorsam o hıza geri dönüyor gösterge ile alâkalı birşey yapmadım daha...
  3. K

Online sigortadan sonra yapılması gereken bir işlem var mı

Öncelikle herkese iyi akşamlar Bugün pulsar ns 150 sahibi oldum haliyle zorunlu strafik sigortasını yaptırmam gerekiyordu quick sigortadan uygun yollu olarak internetten poliçe satın aldım fakat aklıma takılan şu şuanda motorumun sigortası olmuş oluyor mu benim bi quick sigortaya gitmem gerekir...
  4. K

Çekme Belgeli Motor Alınır Mı Trafiğe Çıkarılırken Sırasıyla Yapılan İşlemler

Öncelikle herkese merhabalar Çekme belgeli bir hero hunk buldum müdavillerinden 3000 tl daha ucuz motorun kazası yok kafama yatıyor ama ilk motorum çekme belgeli motoru trafiğe çıkarırken çok uğraşır mıyım veya başım ağrır mı bilmediğim için siz değerli büyüklerime sormak isterim daha önce...
  5. K

Motosiklet Bakımı Çok Masraflı Olur mu ?

Herkese iyi forumlar. Üniversite öğrencisiyim 125 cc commuter motor alacağım aylık bütçem 700-800 lira motor bakımı çok masraflı olur mu öğrenci bütçesiyle altından kalkabilir miyim? Şimdiden Teşekkürler.
  6. K

Noter devir işlemleri masrafları

Öncelikle iyi geceler motosiklet alacağım onun için kendi kafamda bir bütçe tutuyorum motosikleti satıcıdan alıp tamamiyle benim olana kadar cebimden çıkıcak para ne kadar olur yaş 20 ilk motorum alınacak motor 2014 2016 model
  7. K

5000 tl ye alınabilecek 125 veya 150 cc commuter

6000 tl bütçem var 5000 tl ye motosiklet almayı düşünüyorum okula işe ve yurduma gidip gelebileceğim tabiri caizse ayağımı yerden kesicek 4 yıllık derin tutkumu hevesimi alabileceğim bir motosiklet düşünüyorum önerileriniz ne olur acaba Keyifli Forumlar...🤪🤪