Arama sonuçlarınız

1. Timonna

W.A.S.P. - Rebel In The F.D.G. ISLE OF MAN

Selam, az önce izlediğim video montajını sizlerle paylaşmak istedim. Not: Yüksek oranda GAZ yapabilir!. Dikkatli tüketiniz... ::xrock:: Youtube Adresi
  2. Timonna

Arka Çanta Olmadan 2. Kask Taşıma - Kilit?

Merhaba, Genelde estetik ve diğer sebeplerden çanta kullanılmayan motosikletlerde 2. kaskınızı nasıl taşıdığınızı merak etmekteyim. Çoğunlukla halat yada başka bir aparatla artçı selesine sararak taşımayı yapıyoruz fakat, öğrenmek istediğim bazı motosiklerlerde arka selenin sağından ya da...
  3. Timonna

Merhaba

Merhaba, Ben Ümit. Foruma 5 gün önce üye oldum, önceleri yazılan konuları incelemek ve motosikletler hakkında bilgi almak adına forumu takip ediyordum. Artık gerektiğinde sorular sormak, sosyalleşmek ve bildiklerimi paylaşmak adına sizlerin arasına katıldım. :) Şimdiden İyi bayramlar diyerek...
  4. Timonna

Knox Urbane Pro File Üst Koruma

Merhaba, Knox Urbane Pro File Üst Koruma Yukarıdaki linkte bulunan ürünü kullanan var mı aranızda? kışın üzerine günlük mont giyilerek kullanılabilmesi çok hoşuma gitti. Mali Durumumu ayarlayınca almak istiyorum. Bilgilerinizi paylaşırsanız mutlu olurum. Sevgiler.

Yeni mesajlar