Arama sonuçlarınız

1. f0cus

Temiz *Bilinçli Kullanıcıdan * Bakımları Eksiksiz * 700CLX Sport

Marka: CFMoto Model: 700CL-X Sport KM: 21500 Renk: Gri Fiyat: 235.000₺ Açıklama: İlan No: 1261368236, forumdan gelip, abartmadan pazarlık yapan arkadaşlara fiyatta ekstra %5 inerim İl/İlçe: Mamak/ANKARA
  2. f0cus

Temiz * Bilinçli Kullanıcıdan * 700 CLX

Marka: CFMoto Model: 700 CL-X Sport KM: 20000 Renk: Gri Fiyat: 240.000 Açıklama: Linkte detaylar yazıyor İl/İlçe: Mamak/ANKARA
  3. f0cus

Kronik Sorunları Çözülmüş* Titiz Kullanıcıdan* X-Treme Maxx 200i

Marka: Mondial Model: X-Treme Maxx 200i KM: 1800 Renk: Yeşil Fiyat: 39.250 Açıklama: Kronik sorunları çözülmüş, Servis Bakımlıdır. Arazi, yağmur, kar görmemiştir. İl/İlçe: Ankara / Mamak Sahibinden İlan No: 1040681479 Sahibinden İlan Linki...
  4. f0cus

Soruları Çözmeme Yardım Edebilecek Var Mı?

Arkadaşlar aöf ile alakalı bir ödev teslim etmem gerekiyor, malum çalışma hayatından vakit ayıramadım derslere. Aşağıdaki soruları çözebilecek birileri var mıdır? eodev e felan baktım yanıt bulamadım, son çare burayı bi denemek istedim Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim 1. Bir güç kaynağı 8...
  5. f0cus

150 Mr Vulture Şıkırtı Sesi

Arkadaşlar normalde motosikletimi işe git gel yaparken ve izinli günlerimde keyfi sürüyorum. Yarın 120 km bir yola gideceğim Bir kaç saat önce zinciri yağlamak, lastiklerin havasını kontrol için motoru çıkardım. Zinciri yağladım çalıştırdığım gibi ses kulağıma çarptı. Lastikleri şişirdim geldim...