Arama sonuçlarınız

1. N

Çözemediğim Bir Durum Var / Peugeot Django

Merhaba, 2017 Model Enjeksiyonlu Peugeot Django 125i model bir scooter'a sahibim. Motosikletimin yağ bakımlarından tutun, varyatör temizliğine kadar kendim yaparım. Şöyle bir sorunum var; Motosikletim ilk kalkış anından 0-30Km/h bandında sorunsuz kalkıyor ve ilerliyor. Fakat 30-50Km/h arasında...
  2. N

scooter kayış ölçüsü hakkında

Merhaba, Motosikletimin orjinal kayış ölçüsü 818 19,7 28D ben 818.19,5 28T ölçüsünde bir kayış taktığımda uyumsuzluk olur mu acaba ? Ayrıca orjinal bando kayışları nasıl anlayabiliriz ? bir çok e-ticaret sitesinde orjinal yazılıyor ama güvenemiyorum.
  3. N

kaza durumu / hasar kaydı hakkında

Merhaba, Duran trafikte arkadan bir aracın bana çarpması sonucunda scooterimin grenajında tırnak kırıldı. çizik dahi yok. Birde ufak plaka aydınlatması kırıldı. Araç sahibi ile tutanağımızı tuttuk. fakat sigorta kırılan bir tırnak için tamamen grenajı değiştirtmek ister mi ? Sadece hasar kaydı...
  4. N

ÇALINTI - HONDA CBF1000 CC

Merhaba, 07 FLN 48 plakalı beyaz renk , beyaz topcase HONDA CBF1000cc motorum 26.02.2020 tarihinde İstanbul / Ferhatpaşa'da park halinde çalınmıştır. Görenlerin duyanların lütfen ulaşmasını istiyorum. 0532 310 61 71 Bulan arkdaşımıza yardımda bulunacağım.
  5. N

Nedir bu hafif ticari araçlardan çekilen ?

İlgili Haber; https://www.ensonhaber.com/kirmizi-isikta-hizli-gecen-surucu-dehset-sacti.html
  6. N

Yamaha Nmax Lastik Tavsiyesi HK.

Merhaba, Motosikletim yamaha nmax ve üzerinde fabrika çıkışı gelen dunloplar mevcut. lastik yaşı 4 ve 16.000 km dir benimle beraberler. Artık ömrünü fazlasıyla doldurdu ve güven vermiyor. Fakat lastik modellerine baktığımda çok kararsız kalıyorum. 1- Michelin City Grip alayım diyorum. Lastik...