Arama sonuçlarınız

1. S

Vexo VS 4riders bot

Merhaba Bot alacağım fakat çoğu orta segment markanın numarama uygun(37) botu yok. Zaten üst segment olanlar da çoğunlukla racing veya kısa ayakkabı tarzı. Bu iki marka arasında kararsız kaldım. Hafif yağmurda da kullanacağım için suya dayanıklı wp modellerinden birini alacağım. Bu iki...
  2. S

Motosiklet bakımı

Merhaba arkadaşlar İlk motorumu bir iki ayda bir ustaya götürüp genel bakımını yapması için teslim ediyordum. Hiç neler yaptığını sormak aklıma gelmedi. Bu sefer ise birçok şeyi kendim yapmak istiyorum. Fakat nereden başlayacağıma pek emin olamadım. Motosikletinize düzenli olarak yaptığınız...
  3. S

Elektrikli eldiven-soru

Merhaba Kışlık eldivenlerimin içine basit bir şekilde pil+rezistans ile ısıtma sistemi kurabilir miyim diye bakınırken zaten bunun üretilmiş olduğunu gördüm. Aliexpress gibi sitelerde elektrikli ısıtma sistemli, şarj edilebilir eldivenler satılıyor. Acaba bunlardan deneyen oldu mu, işe yarıyor...
  4. S

Köy yolunda motosiklet önerisi

Arkadaşlar merhaba; Daha önce yalnızca bisiklet tecrübem olduğu için motosiklet kullanmaya scooter ile başladım. Bir seneye yakın kullandım, birkaç ay önce ise şehir dışına taşındım. Toprak, çamur, çukurlar, taşlar derken burada scooter kullanmak gerçekten eziyet haline geldi. Motor da...
  5. S

Vizör bakımı, yağmur damlaları ve pinlock

Arkadaşlar merhaba Daha çok yeni bir kullanıcıyım. Kaskımla ilgili birkaç sorum olacak. Öncelikle vizorume mümkün olduğunca dokunmamaya çalışsam da kirlendiğinde, daha önce bana tavsiye edildiği gibi ılık su ve el sabunuyla elle yıkıyor ve üzerindeki damlaları alıp kurumaya bırakıyorum. Bu...
  6. S

başlangıç motosiklet ekipmanları

Merhaba arkadaşlar Uzun süredir bisiklet sürüyordum, ilk defa motosiklet kullanacağım. Henüz ehliyetimi ve motosikletimi almadım, genel olarak kendime bir yol haritası çizmeye çalışıyorum. Motor seçimi konusunda eski başlıkları ve tavsiyeleri okuyarak az çok bir fikir sahibi oluyorum fakat...