Arama sonuçlarınız

1. W

Cbr 250 krank arızası. Ne yapacağımı bilmiyorum tavsiyeye ihtiyacım var.

Motoru alırken yüksek km diye hep bi şüphelerim vardı ama forumda kesiciye sokmazsak, Yüksek devir kullanmazsak olmaz diye okudum. Sonuç olarak arkadaşımdan 49binde temiz araç aldım bi sıkıntısı yoktu. 2 adet ustaya gösterdim onlarda sorun yok dediler. 52.089 kilometre de krank arıza verdi. Kol...
  2. W

Dünya turu için motosiklet tavsiyesi (şuan cbr250 sahibiyim)

Merhabalar. Uzun zamandır oluşturduğum ve sanırsam sonlara geldiğim dünya turunu yapacağım. 6-9 ay içinde aksilik olmaz ise çıkarım diye tahmin ediyorum. Otostop ile gitmeyi düşünüyodum. Hatta şuan yollarda olacaktım. Arabamı sattım ama politik ve maddi aksilikler yüzünden yola çıkamadım 1 sene...
  3. W

48binde cbr250 alayım mı? Alırken nelere dikkat edeyim?

Merhabalar. Yakın arkadaşımın motoru. 2 hafta önce ustaya götürdü antalya - bursaya gidicem sorun var mı? Diye sordu ve usta da taş gibi motor bin git demiş. Malesef yağmurdan dolayı gidemedi. 5 bin kmdir arkadaşım kullanıyor. Şuan araba alacağı için satıyor. Alacağı arabaya beraber baktık ve...
  4. W

200-250cc Ss tavsiyesi bütçe(10k-15k)

Merhabalar, motosiklete yıllarca karşı biri olarak, bi anda tutuldum. Tutulmama sebep olanda b ehliyetiyle kullanılan scooterler volta rs5 kullanıyorum şuanda. Elimde oyuncak olarak kalmaya basladı 2.000 kmdeyim şuanda. 2 senesi istanbul olmak üzere 5 sene aktif araç kullanıcısıyım...

Yeni mesajlar