Arama sonuçlarınız

1. K

Ölmüş akü tekrar canlanır mı

youtube da ölmüş aküyü canlandırdığını iddaa edeblet var işin aslı öyle mi aküler depozitoluya geri aldıkları aküyü geri dönüşüme mi gönderiyorlar yoksa tekrar işlemlerden geçirip sonra bize mi geçiriyorlar
  2. K

Sıfır motorun

Deposunda ki benzinle tahmini kaç km yol yapılır
  3. K

büyük tekerin

sadece çukurdamı avantajı oluyor daha başka avantajı var mıdır ve son kullanma tarihi gelmiş bir tekeri yazın kullansak ne gibi problem çıkartır aşınma delinme yama vs gibi problemi olmayan
  4. K

sorular

benzini damacana vs doldursam üzerini çarşafla kapatıp balkona koysam sıkıntısı olur mu sıfır akü alınca 1 gün alınan yer de mi kalıyor şarjlama olayı varmış orda kalırsa satıcı güzel şarj eder mi arka stop lambası otomatik yanan şey mi
  5. K

Güncel benzin yorumlarınız

hangi marka benzin kullanıyorsunuz. Neden lütfen etik cevap verin
  6. K

iki model arasında kaldım

sym nin jet 14 modeli ve sym senfoni modeli siz hangisini tavsiye edersiniz senfoninin ekranı daha zengin anladığım kadarıyla. Gereksizler hemen zırvalamaya başlayacaklar kervan yürüyor bu benzin kapakları her scooterda kontaktan açıksa ve arkada olsa stop lambasının orda bagaj kontaktan açıksa...
  7. K

hep aynı marka benzin mi almalı

https://m.youtube.com/watch?v=X1DYVf8sYvQ ---------- Mesajlar birleştirildi - 18:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:58 ---------- bu arkadaşın görüşüne katılan var mı
  8. K

beynim yanmadan su dökün

İşyeri ev arası toplam 30 km otoyola girmeden topkapıdan bayrampaşa bayrampaşadan işyeri istanbulun yolları inişli çıkışlı 50 cc de hemen hemen aynı miktarda benzin tüketiyor 125 cc 150 cc de japon scooter alsam o fiyata 125 kalitelisi var çin malı 50 cc alayımmı ne önerirsiniz yoksa istediğim...
  9. K

enjeksiyon ne işe yarıyor

motora giden havayı mı ısıtır motosikletteki enjeksiyondan bahsediyorum
  10. K

sahil yaya yoluna girsem

bir sıkıntı olur mu sahili bakırköyden sirkeciye kadar gezsem ve florya sahili var oralarda sürsem güvenlikçi vs sıkıntı olur mu emniyet mobese radar
  11. K

125 cc ve 169 cc

bu iki cc arasındaki tüketim farkı çok olur mu bahsedilen sym jet 14
  12. K

Bir çok soru

1-Benzin bitti diyelim motoru yürütmenin zararı olur mu 2-Benzin filtresi kaç km de değiştirilir temizlesek olur mu anladığım kadarıyla çay süzgeci gibi 3-Egzoz temizliği oluyor mu is kurum vs... 4-Hava soğutmalılarda suya gerek var mı fanın orda rezistans gördüğümü hatırlıyorum tel yani...

Yeni mesajlar