Arama sonuçlarınız

1. altuner57

Gürcistana gidilir mi?

Merhaba tecrübeli dostlara sormak isterim. Yaz başı motorumla tek başıma seyahate çıkacam Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Artvin (bazı şehirlerde arkadaşlarım var.) oraya kadar gitmişken Gürcistana da gitmeyi düşünüyorum. Sınırı geçtikten sonra tek olmam ve motorla olmam biraz gözümü...
  2. altuner57

Gürcistana gidilir mi?

Merhaba tecrübeli dostlara sormak isterim. Yaz başı motorumla tek başıma seyahate çıkacam Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Artvin (bazı şehirlerde arkadaşlarım var.) oraya kadar gitmişken Gürcistana da gitmeyi düşünüyorum. Sınırı geçtikten sonra tek olmam ve motorla olmam biraz gözümü...
  3. altuner57

Egzozdan gelen tuhaf ses

Merhaba arkadaşlar motor soğukken bazen egzozdan bi şakırtı sesi geliyor ısınınca geçiyor. Bu durum arada sırada oluyor sizce sebebi nedir?
  4. altuner57

Ön disk mi yamuk?

Merhaba arkadaşlar motorda belli bi hızdan sonra gidon dalgalanma yapıyor. Ön frene basıncda da salıyor tutuyor biyerde yamukluk olduğu kesin sizce jantta mı? yoksa diskte mi?
  5. altuner57

Ansızın bir tekleme var

Merhaba arkadaşlar. motorumda 9-10 bin devirden sonra bir tekleme oluyor motor enjeksiyonlu sizce sorun ne olabilir?
  6. altuner57

Bu işte bir terslik var

Merhaba abilerim kardeşlerim bir sorunum var yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim. 2 gün önce depoyu fulledim Opetten alıyorum benzini. Bu gün motor sabit devirde giderken blokdan tır tır diye bi ses gelmeye başladı biraz gaz açınca düzeliyor sabit gaza alınca yine aynısını yapıyor. Bu...
  7. altuner57

Yanmış statör hakkında yardım

Merhaba arkadaşlar, motorumun statörü yanmış parçanın sparişini verdim size sorum şudur: Yanık olan statör aküye zarar vermişmidir yani kısacası akü masrafım da olacak mı?
  8. altuner57

Depo Temizliği Hakkında Yardım

Arkadaşlar iyi akşamlar. Motorumun deposunda pislik olduğunu düşünüyorum temizlemeye karar verdim. Bu işlem nasıl yapılıyor? Nelere dikkat etmek derekiyor? Bilgili olan abilerimin kardeşlerimin yardımını bekliyorum. Birde depoya dökülen enjektör ve depo temizleyiciler var sizce onları...
  9. altuner57

Uzun Yol

Arkadaşlar sizce tek kişi uzun yola gezi amaçlı gidilir mi? Yaklaşık olarak 1,5 yıldır motor kullanıyorum +15 bin km yaptım ama şuana kadar gittiğim en uzak yol 60km. şükür durumum yola gitmek için müsait motorcu arkadaşlarım hep cafe motorcusu, caddeye motorları çekip cafeye oturmaya gidiyorlar...
  10. altuner57

Sabit Devirde problem var

Merhaba arkadaşlar öncelikle şunu belirtmek isterim ki forumda ilk konum, bi hatam olursa affola. Arkadaşlar şöyle bir problemim var motorumla sabit gaz 6-7 bin devir giderken önce bir komprösöre biner gibi geri çekiliyor ardından motorun içinden kıkıkıkı (bu nasıl tarif .d ) diye bir ses...

Yeni mesajlar