Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dünya devi Honda Türkiye'de yerli üretime başladı
Japon otomotiv devi Honda, Türkiye’de uzun süredir sadece ithalatla sürdürdüğü motosiklet faaliyetlerinde yeni bir dönemi başlattı. Şirket, İzmir’in Aliağa ilçesinde kurduğu tesisle yerli üretime geçti.
GİRİŞ 01.03.2026 10:08GÜNCELLEME 01.03.2026...
Temu, Türkiye'ye yurtdışı satışlarını kapattı.
Önceden Türkiye'deki müşteriler Temu'daki ürünleri doğrudan Çin'den sipariş edebiliyordu. Şu anda ise uygulamaya girildiğinde "global" kategorisinde yer alan ürünler görülemiyor.
Ticaret Bakanlığı'nın 1 Şubat 2026'da yürürlüğe girecek "30 euro...
Yurt dışından posta veya hızlı kargo yoluyla yapılan vergisiz alışveriş dönemi sona erdi. 30 euroya kadar vergisiz alışveriş uygulaması kaldırıldı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan 6 Ocak 2026 tarihli kararla, 29 Eylül 2009 tarihli ve 2009/15481 sayılı Bakanlar Kurulu...
Doğan Trend Otomotiv, motosiklet dünyasının scooter sınıfındaki en büyük isimlerinden KYMCOnun Türkiyedeki yeni yetkili distribütörü oldu.
KYMCO açıklamasına göre, yıllık 1 milyon adedin üzerindeki üretimiyle küresel oyuncular arasında yer alan ve kendi kategorisinde Avrupa pazarında 3üncü...
Herkese merhaba.adım Eyüp 42 yaşında tekrar motor sevdasına kapıldım.daha önce iki motorum olmuştu en son 2014 de satmıştım.şuan için motorum yok ama bu yaz Allah nasip ederse nmax125 alarak tekrardan aranıza katılmayı düşünüyorum inşAllah.