Arama sonuçlarınız

1. Y

MT-07 Ters Akü Bağladım... Sonuççç

Öncelikle merhaba.. Yaptıgım biraz aptalca gözükebilir ama şöyle bi olay yaşadım 1 hafta önce. Aküm teknotakip ten dolayı hızlı bitiyor bende 5-6 gün çalıştırmadım, neyse sonuç akü bitmiş vurdurdum olmadı takviye yaptım ama kabloyu çekince tak diye stop etti.. en son aküyü söküp ustamı aradım...
  2. Y

Egzozu Eliyle Kapatmanın Sebebi

Selamın aleyküm öncelikle. Arkadaş,usta,servis vb biyere gidince sağda solda insanlar geliyo motorun egzozunu kapatıyo eliyle bezle ve bazıları niye kapattıgını bile bilmiyo sorunca, ve her biri başka bişi diyo. bunun mantıgı nedir.. bazısı sese bakıyom diyo bazısı tepmeye ne biliyim bazısı yağ...
  3. Y

CBR600RR vites problemi

Selamın Aleyküm.. Buraya yazmamım sebebi tecrübe ve bilgisine güvenen birileri çıkıp bana yardımcı olabilir belki. Benim motor 2008 model 600rr 50 küsür binde ama bence birazı daha vardır malum insanımız belkide düşürmüştür.. neyse. Motorumda 2 viteste özellikle gaz acıp kapandıgında...
  4. Y

CBR600RR akü sorunsalı

Merhaba arkadaşlar ben 3-4 ay önce 600rr aldım.şu sorundan dolayı bi türlü rahatlıkla binemedim. Aküsü bunların küçükmü oluyomuş ne racing oldugu için sorduklarımda maksimum 1 hafta diyo bazıları bide bende extradan tekno takip var oda götürüyo ama zaten çok bişi çekmiyo o, neyse ben bazı...
  5. Y

CBR600RR altından su geliyo.

Selamın aleyküm. Öncelikle motorum yeni o yüzden basit bişi bile olsa bilmiyorum veya pimpirikleni olabilirim. motorumu yerler ıslak çok hafif bi yağmurda çıkardım (bugün) 200 lü süratlere çıktım akümü doldurdum eve geldim. motorumu parkettigimde 'guluk guluk' ses geliyodu hemen egildim baktım...
  6. Y

CBR600RR disk balata

Arkadaşlar motorun ön diski yamuk şuan.Diskin yenisi hondada 7 bin tl balatalar bin tl toplam. tornada olmaz deniyor.Tabiki o kadar para verip servisten almıcam ama fiyatlar bu kadar uçukmu yani. bin tl ye sıfır diskler var başka marka, ama ne kadar güvenli bilmiyorum, bide orjinallerin...

Yeni mesajlar