Arama sonuçlarınız

1. D

Yolda kaldım, çekici veya servis önerisi

Merhaba, An itibari ile çatalca sapağı e5 kenarındaki bp istasyonunda yolda kaldım ayak marşı basıyor motosiklet gitmiyor. Çekici veya tamirci önerisi verebilecek var mı ?
  2. D

Kapalı otoparka motosiklet girişlerinin engellenmesi

Merhaba, Forumda ilgili bir bölüm ve aradığım cevabı bulamadığım için yeni konu açıyorum. Ev sahibi olarak 15 senedir aynı sitede ikamet ediyorum. Sitemizin giriş çıkışları hgs benzeri bir kartla yapılıyor. Ancak kapalı garajların girişlerine zemin altına ağırlık sensörü monte ettirmişler...
  3. D

Benzin deposuna powerbank sabitlemek hk.

Merhaba, Kuba superlight motorumda çakar sis farı olduğundan aküye daha fazla yüklenmek istemeyip usb çıkışı takmadım. Benim merak ettiğim depoya powerbank nasıl sabitlenir ? Mıknatıslı kılıf vs var mı iş görür mü ? Forumda konu aradım ama bulamadım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  4. D

B sınıfa A sınıfı ehliyet eklemek ve yeni motosiklete başlamak

Merhaba, 3 ay önce başlayan A sınıfı ehliyet alma sürecim 03.02.2019 tarihinde sınavı geçmemle sona erdi. Bu süreci , kurs ücretini , geçmişe göre değiştiği söylenen sınav sistemini vs anlatacağım. Öncelikle daha önce hiç motosiklet sürmedim, yanından geçmedim, gidip bakmadım yani hiç bir...
  5. D

Kuba superlight debriyaj ile çalışıyor yardım

Merhaba, Motorum kontak açık iken debriyaja bastıgım an marş alıyor. Marş butonu ise çalışmıyor. Seyir halinde vites değiştirmek istediğimde her debriyaja bastığımda ise marş basıyor. Nedeni ne olabilir nasıl çözebilirim ? ---------- Mesajlar birleştirildi - 09:44 ---------- bir önceki mesaj...

Yeni mesajlar