Arama sonuçlarınız

1. H

Ceza ödendi ama hala görünüyor

Tenerem ile ,27 Ekim'de 1970 küsür ceza yemiştim ertesi gün ödedim geçen ay da motosikleti sattım lakin şuan borç görünüyor hala Vergi dairesine dilekçe yazdım Borcu olan motor zaten satılamaz ki hatta gecikme faizi bile işliyor şuan
  2. H

Yamaha MT 25 2018ABS

Sıfır ayarında Servis bakımlı Rodaj 3 ayda düzgünce yapıldı evraklar bakım kayıtları fatura vs duruyor 1800 km de 5 ay oldu alalı pek nadir kullanıyorum spor salonuna gitmek için Kazasız belasız Adana dan satılık Fiyat:22.700 tl Fotoğraf eklenecek 05436503593 SATILDI
  3. H

Yamaha mt 25, r 25 geri çağırma

Yamaha R25 ve MT-25 modellerini geri çağırıyor. Geri çağırmanın konusu radyatör hortumu ve debriyaj yayı ( vites mil yayı) değişimini kapsıyor 2015 ve 2018 modelleri arası (2018 dahil) bayinize şasi no sorgulatın geri çağırma 10 bin adet r25-mt25 i kapsamaktadır.[/url][/IMG]
  4. H

ekipman ve motosiklet Adana

Merhaba arkadaşlar birkaç ay önce üye oldum adım Hasan yaş 29 Adanadan. Yabancı bayrak gemilerde çalışıyorum kontratım bitti memlekete döndüm ve naked motosiklet alma niyetim var çok sevdiğim cb250r zincir sesi sorunu giderilemediği ve Honda nın kayıtsız kalması midemi bulandırdığı için ondan...

Yeni mesajlar