Arama sonuçlarınız

1. S

Bursa Mudanya Yolu Kazası - 09.06.2019

Dün öğleden sonra 15:45 gibi, fsm - mudanya yolu ayrımınına gelmeden benzincinin önünde gerçekleşmiş bir kazayı gördüm. Sol şeritte hızlı gittiğim için, sağ şeride geçip durma imkanım olmadı. Siyah renkte bir motordu, arkadaş yerde yatıyordu. Bilen yada duyan var mı?
  2. S

Değişen Parçanın Sıkıntı Çıkarması

Merhabalar. Motosikletimin ön amortisör keçesi patlamıştı. Motoru ikinci el aldım kazalıydı. Usta amortisör borularının yamuk olduğunu, keçe değiştirse bile aynı problemin yeniden yaşanacağını söyledi. Bunun üzerine iki yeni boru sipariş ettim. Değişim olduktan 2 gün sonra hiç bir aşırı sert...
  3. S

Sırtlık Alacağım Yardım Lazım

Merhabalar. Sırtlık ve göğüslük almak istiyorum. Montuma uyumlu olduğu için şu göğüslüğü alacağım : https://www.motomax.com.tr/held-iki-parca-gogus-korumasi-8399 Sırtlık için pek bütçem yok. 300 - 350 liraya kadar çıkabilirim. Bu bütçe içerisinde sizlere birkaç sorum olacak. Günlük yaşamımda...
  4. S

Scorpion Exo 1400 İçin Aynalı Vizör

Merhabalar. Kaskım için aynalı vizör kullanmak istiyorum. Motomax'ın stoğunda yok ama olsa dahi 280 - 300 lira. Onun yerine aliexpress'den veya Türk sitelerinden uygun fiyatlı, kendi zevkime göre bir vizör alsam, kaskla uyumlu olup olmadığını nasıl anlarım? Örn...
  5. S

Bajaj Pulsar200 Ns 30Bin Kilometrede Alınır Mı?

Herkese merhabalar. 200ns alma niyetindeyim. Elimdeki para kısıtlı, bu nedenle ikinci eller arasından seçeceğim. Oturduğum şehirde kafama yatan bir iki seçenek var. Sizlerin tecrübe ve yorumlarından faydalanmak istedim. Bütçem 8,500 - 9,500 en fazla. 3bin lira da ekipmana ayırdım. 1 -...

Yeni mesajlar