Arama sonuçlarınız

1. Rakaful

Benelli BN 251 Siyah 2800 Km'de

Selamun aleykum. Arkadaşlar motosikletimi maddi sıkıntılarım yüzünden satıyorum. Özel mesaj ile ulaşabilirsiniz. Malum site ilan no. 775824392
  2. Rakaful

Bell Rs-1 Üretim Tarihi Problemi

Selamun aleykum. Motosiklet kullanmaya başlarken bu işleri hiç bilmediğim için LS2'nin ff353 modelini almıştım. O zamanlar sharp testi mevcut değildi. Yakın zamanda bakınca 2 yıldız aldığını gördüm ve hayal kırıklığı yaşadım. Çünkü ff352 modeli 4 yıldız almıştı. Bu sebeple yeni bir kask alma...
  3. Rakaful

Araç Muayenesi için Geri Sayım Tescil Tarihinden itibaren Başlayacak

Mahkemeden milyonlarca aracı ilgilendiren emsal niteliğinde bir karar çıktı. Trafik polisleri araç muayene kontrollerinin bitip bitmediğini Emniyet Genel Müdürlüğü Bilgi Sistemi (PolNet), üzerinden sorguluyor, aracın muayene bitiş tarihi PolNet sisteminde gecikme uyarısı veriyorsa, idari para...
  4. Rakaful

Ekipmanlarımızı Yazalım

Selamun aleykum. Böyle bir konu var mı diye bayağı baktım ama bulamadım. Konunun faydası, ekipmanlı kullanımı teşvik etmek ve ne tür kombineler yapıldığı hakkında bilgi sahibi olmak. Benim pek marka takıntım yoktur. Bu yüzden her bir ekipmanım ayrı telden çalıyor. Bunda bilgisizlikten...
  5. Rakaful

Roleff Marka Balaklava / Kışlık Balaklava

Selamun aleykum. Arkadaşlar araştırırken roleff marka windbreaker (rüzgar kesici) balaklavalara denk geldim. Fiyatı uygun ama kullanımı nasıldır? Bunun haricinde kışlık balaklava önerisi olan varsa dinlemekten memnun olurum.
  6. Rakaful

Motosiklet İçin Saat (Zaman)

Selamun aleykum arkadaşlar. Motosikletimin saati yok ve yolculuk yaparken zamanı öğrenmek için durmam gerekiyor. Pilli analog gidon saatleri var ama onları şu anda son seçenek olarak düşünüyorum. Yağmurdan etkilenmeyecek, gün ışığında ve gecede görülebilecek tercihen dijital bir saat öneriniz...
  7. Rakaful

Topcase Yerine Arka Çanta

Selamun aleykum arkadaşlar. Kuba CR1 motosikletim var. Motosiklete topcase taktıran arkadaşlar olmuş ancak topcase bana itici geliyor. Kaskımın sığacağı ve lastik tamir kiti ve köpüğü gibi ufak tefek şeyleri koyabileceğim bir çanta arıyorum. Şöyle bir ürün buldum ancak kullanışlı olur mu...
  8. Rakaful

Ankara'dan Selamlar

Selamun aleykum. Aranıza Ankara'dan katılıyorum. Çubukluyum Elmadağ'da yaşıyorum. 29 yaşındayım ve yaklaşık 3 aydır motosiklet sahibiyim. Üye olmadan da ara ara forumu takip ediyordum. Motosiklet ve ekipman alırken forumdaki yorumlardan istifade etsem de hepsini bir acemilikle aldığımı...

Yeni mesajlar