Arama sonuçlarınız

1. RideForLife.

23 Nisan Tatili (23-26 Nisan) Tur Önerisi

Selamlar, 23-26 Nisan arasında 1 veya 2 gecelik tur planlıyorum. Akdeniz ve İzmir kıyılarını büyük oranda gezdim, bu sefer aklımda Köyceğiz ve Datça tarafları var. O bölgenin yolları benim için yeni, hem keşif hem de keyifli bir tur olur diye düşünüyorum. Birkaç konu hakkında deneyimli...
  2. RideForLife.

DIY - Dominar 400 UG - KTM 125 - 250 - 390 Debriyaj Balatası Değişimi - Resimli Anlatım

Selamlar dostlar, 2021 baharında sıfır km aldığım motorumla birlikte dağ taş demeden 30.000 km yol yaptım. 25k civarındayken sert debriyaj bırakmalarında özellikle tam gaz açıkken kaçırma yaptığını fark ediyordum ama sürüşüme bir etkisi olmadığı için 30k bakımına bırakmıştım. Şu anda motor...
  3. RideForLife.

Bol Fotoğraf ve Anlatımlı 4 Günlük Toros Dağları 2024 Turum

Selamlar kıymetli forum ahalisi ve ziyaretçiler. En son bu foruma girip açtığım gezi yazısından sonra hayatımda çok fazla şey değişti. Öğrenciydim, mezun oldum; bekârdım, evlendim; işsizdim, mühendis oldum. Beyaz bir Drift'im vardı, Dominar'ım oldu. Onca değişikliğin arasında değişmeyen tek şey...
  4. RideForLife.

Yeni sezon, yeni motor. Bi' hayırlı olsun alırım.

Selamlar, 1 aylık 2. el motor arayışım en son 0 Dominar 400 UG ile son buldu. Çok güzel bir his. Allah herkese nasip etsin. Varsa bi hayırlı olsun dilekleriniz ve önerilerinizi alırım. Şu an 120 KM'de. Kronik trip resetleme sorunu 11 km'de kendini gösterdi ama daha sonra yaşamadım. Kısacası...
  5. RideForLife.

MH Drift için lastik önerisi. (Anlas - Metzeller - Diğerleri)

Selamlar, Motosikletimin bakımı geldi ve bakımla beraber yaklaşık 13bin km yol yapan orijinal lastiklerini değiştirmek istiyorum. Aklımda 2 marka var. Biri Anlas Capra diğeri ise Metzeller Roadtech Street. Bu iki lastik hakkında yorumu, tecrübesi olan varsa ve yazabilirse memnun olurum...
  6. RideForLife.

Trendyol İndirim Çekleri Satılık. (Motosiklet ürünlerinde geçerli.)

Selamlar, Trendyolda motosiklet ve araba ürünlerinde de geçerli kuponlu hesaplar satılıktır. Hesaplarda ilk 15 dakika herhangi bir sıkıntı olması durumda yeni hesap verilir ya da sorgusuz sualsiz para iadesi yapılır. Minimum Harcama Yapma Tutarı / İndirim Miktarı -> Fiyat 2000/400 -> 13 TL...
  7. RideForLife.

MH 150 Drift ile 1480 KMlik 1 Haftalık Batı Akdeniz ve Güney Ege Gezim.

Selamlar, Yine uzun süredir aklımda olan fakat pandemi sürecinden dolayı devamlı ertelediğim turu sezon sonuna doğru nihayet gerçekleştirebildim. Gezim benim açımdan harika geçti. Vakti olanlar için harika, bol fotoğraflı ve bol yazılı gezi raporum sizlerle :). Yazıyı önce fotoğrafı sonra...
  8. RideForLife.

BMW R 1250 GS ADV 2020 ÇALINDI!

DH'de gördüm direk aktarıyorum. Benim motorum değil. "Arkadaşlar merhaba, 3 Haziran 2020 tarihinde saat 16:43de Maslak ışık okulları önünden BMW R 1250 GS ADV 2020 model gri renkli/ kırmızı seleli motosikletim çalındı. Gören duyanların benimle yada polisle iletişime geçmesini rica ederim...
  9. RideForLife.

2020 Yılı Araç Muayene Ücretleri Belli Oldu

2020 yılında uygulanacak araç muayene ücretleri belli oldu. Buna göre vatandaşlar, 2020 yılında araç muayenesi için, yüzde 22.58 oranında daha fazla ödeme yapacaklar. Muayene ücretlerine doğrudan, Yeniden Değerleme Oranı kadar zam geldi. Türkiye bir süredir, "Yeniden Değerleme Oranı"nı...
  10. RideForLife.

Arka tekerleğe entegre motoruyla 1,000 Nm tork sunan elektrikli motosiklet: Verge TS

Motosiklet dünyasının en önemli etkinliklerinden biri olan EICMA 2019 bu yıl da birbirinden ilginç katılımcılara ev sahipliği yapıyor. Bunlardan biri de, bilim kurgu filmlerinden fırlamış gibi görünen Verge TS. Elektrik motoru arka tekerleğe entegre edilmiş Verge isimli bir şirket tarafından...
  11. RideForLife.

Gaza Basınca Far Parklaklığının Düşmesi

Merhabalar, Geçmiş günlerde Mondial MH150 Drift almıştım. Motorun aküsü bitik , yani kontağı açıyorum hiçbir ışık yanmıyor o derece bitik. Dün akşam gece gezintisinde iken fark ettim ki gaz verince far şiddeti azalıyor. Rolentide iken titrek ışık veriyor, az gaz verince ışığın titremesi...
  12. RideForLife.

Bi' hayırlı olsununuzu alırım :)

Selamlar, Bugün hayırlısı ile yeni motorum olan MH 150 Drift'i yakın bir arkadaşımdan aldım. 3100km'de 2017 model. Bir kere sağa yatması var ama koruma demirinde kaldı fakat arka fren demirini yamulttu.. Bir kerede sola düşmesi var. Depoda izini görebilirsiniz. Aslında eski motorumdan da...
  13. RideForLife.

2 gece 3 gün Antalya-Karaöz-Kaş Turu (100 CC). Gezi raporu ve aldığım malzemeler.

Selamlar, Uzun zamandır aklımda olan fakat bir türlü iş, okul, bayram vs koşuşturmasından yapamadığım ufak gezimi sonunda yaptım. Ufak tefek maceralar atlattım ama sağ salim evime vardım. Şimdi öncelikle ufak cc ile uzun yol yapmak ile ilgili aklında soru işaretleri olanların soru...
  14. RideForLife.

Hero Thriller Sport(T-Sport) almalı mıyım? Yardım Lütfen.

Abiler, Ablalar, Kardeşler, hepinize selam. Şu sıralar motorumu satmakla beraber yeni motor arayışına girdim (Motosikletimin ilanı). İlgilenenler için ilanı bıraktım. Şimdi gelelim benim derdime. Yakın çevremde biri 350 km'de T-sport satıyor. Motoru hiç denemedim sürmedim. 17 beygir hava...
  15. RideForLife.

Titizlikle Bakılmış, İlk Göz Ağrısı, Sıkıntısız Kırmızı Razore ->Antalya

https://imagizer.imageshack.com/v2/640x480q90/921/dPilZd.png https://imagizer.imageshack.com/v2/640x480q90/922/Io7s37.png https://imagizer.imageshack.com/v2/640x480q90/921/N9fDRg.png https://imagizer.imageshack.com/v2/640x480q90/923/xdO9WH.png...
  16. RideForLife.

Motosikletin Avantajları ve Dezavantajları ( Sunum için yardım)

Selamlar herkese. Önümüzdeki hafta yaklaşık 120 kişiye bir sunum yapmam gerekiyor ve konu serbest. Bende konumu başlıkta belirttiğim üzere motosikletin avantajları ve dezavantajları üzerine yapacağım. Aslında benimde aklıma gelen bir kaç tane avantaj var fakat belki aklıma gelmeyen daha iyi...
  17. RideForLife.

Sigorta için bu fiyat fazla değil mi?

Selamlar, Ocak ayının 2'sinde sigortam bitiyor ve internetten sigorta tekliflerine baktığımda en ucuz 320 lira olarak gözüküyor. Motor babamın üzerine ve hiç kazaya karışmadı. 100CC motor için bu fiyat fazla geldi biraz :pr: . Geçen sene 360 tl odemiştik ama ilk defa motosiklet kaydı olduğu için...
  18. RideForLife.

Honda Nx650 Dominator Hakkında(Yeni motor olacak gibi)

Merhabalar, Selamlar Herkese; Şu sıralar biraz maddi durumumu elverişe uygun hale getirdiğim Nx650 Dominatör modeline takmış durumdayım. Yurt dışı forumlarından devamlı okuyorum araştırıyorum vs fakat birde sizlerden yorum görüş öneri alayım dedim. Bütcem maksimum ama maksimum 9000 tl. Bu 2...
  19. RideForLife.

Selamlar

Herkese merhabalar. Antalya'da yaşıyorum. Motorumla yaklaşık 5bin kmdir beraberim. Uzun zamandır forumu dışardan takip ediyordum kayıt olmak bugüne nasipmis. Güzel günler dilerim.

Yeni mesajlar