Arama sonuçlarınız

1. nuhsaydam

2013 Model XMAX 250 Marş Almıyor

herkese hayırlı işler bol kazançlar, Arkadaşlar dün akşam işten gelip motoru park ettim, bu sabah çalıştırmak istediğimde ise hiç bir şekilde marş almadı, geçenlerde böyle birşeyde olmuştu kontak aç kapat yaptım sonra çalıştı, bu sabah kontağı açtığımda farların hepsi yanıyordu sadece uzun ve...
  2. nuhsaydam

Scooter Ön Arka Disk ve Balata Önerisi ?

Selamün Aleyküm, herkese hayırlı işler diliyorum. Kymco Agility 125 için disk ve balata önerisi olan varmı bu işte yeniyim uyduruk birşey almak istemiyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  3. nuhsaydam

Hangi Marka Akü Almalıyım?

Merhaba arkadaşlar, Kymco Agility 125 CC motosikletim var akü alıcam nasıl bi akü almalıyım mağlum kışta geliyor sabah kalktığımda tek marş alıcak şekilde önerebileceğiniz marka varmı?
  4. nuhsaydam

Motosiklet Tek Marş Almıyor?

Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar, Kymco Agility 125 CC motosikletim bu aylarda ve kış geldiğinde hiç bi şekilde tek marş almıyor sadece arada alıyor diye bilirim ama sadece kışın bunu yapıyor yaz gününde çok nadir yaptı, tamirciye götürüyorum sorunu çözemiyor yada uğraşmak istemiyor motorla...
  5. nuhsaydam

Motosiklet Boyama Ruhsata İşletme ?

Arkadaşlar merhaba, Kymco Agility 125 motosikletimin kendi rengi kırmızıydı ben ön kısmını siyah yaptım arka kısmı kendi renginde bunu ruhsata işletmek zorundamıyım? resmi ektedir.
  6. nuhsaydam

Motosiklet Renk Değiştirme ve Ruhsata İşletme

Merhaba Arkadaşlar, konu başlığında belirttiğim gibi motosikletimi boyatmayı düşünüyorum ruhsata işletme ücreti çok pahalımıdır ve evrak olarak ne gereklidir bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
  7. nuhsaydam

Lastik Basıncı

Ön Lastik Ölçüsü : 120/70-12 Arka Lastik Ölçüsü : 130/70-12 Arkadaşlar bu lastiklerin hava basıncı ne olmalı?
  8. nuhsaydam

Scooter Çalışmıyor

öncelikle herkezin Mevlid Kandilini kutlar hayırlara vesile olmasını diliyorum. arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi Kymco Agility 125 motorum çalışmıyor en son pazartesi akşamı işten gelip park ettim, salı sabahı çalıştıramadım akşam üzeri geldiğimde tekrar denedim çalıştı. salı akşamından...
  9. nuhsaydam

CROSS Motosiklet

Arkadaşlar Merhaba, CROSS Motosiklet almayı düşünüyorum şuan kullandığım motosiklet Kymco Agility 125 satıp böyle bi düşünce var aklımda hem görünüş açısından hemde işe gidip gelmek için önerdiğiniz bi CROSS Motosiklet varmı bütçe 6000 tl yoksa şuan kullandığım Kymco Agility 125 satmaya...
  10. nuhsaydam

kymco agility 125

arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım başlıkta belirlemiş olduğum gibi Kymco Agility 125 ilk motorum sizce nasıl fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim :)
  11. nuhsaydam

Kmyco Agility 125 CC

arkadaşlar merhaba motoru yeni aldım aldığım zaman depoyu 32 tl fulledim yaptığım km134 çevremdeki insanlar fazla yakıyor dedi sizce normalmi anormalmi ilk motorum bu arada aranıza yeni katıldım herkeze selamlar

Yeni mesajlar