Arama sonuçlarınız

1. D

Kaza sonrası kasko süreci

Merhabalar 25.10.2022 tarihinde 21 model mt 09 motosikletim ile giderken arka lastiğin kayması sonucu ufak bi kaza yaşadım. Kazanın şokunu atlattıktan sonra motoru servise çektim ve kaskodan karşılanması için dosya açıldı. Servisin raporuna göre motorda şuan 96Bin liralık bir hasar mevcut bu...
  2. D

2021 mt09 terleme sorunu

Merhabalar 2021 model 8500 kmde mt 09 sahibiyim bugün motorun yağ seviyesine baktığımda azdı yağ seviyesine bakarken karter kısmından motorun terleme yaptığını gördüm sizce normal mi? https://www.hizliresim.com/dik81kl
  3. D

Mt 09 2021 problem

Herkese merhabalar. Bundan 2ay önce 2021 model mt 09 satın aldım. Şuan 2500 km'de fakat nedense motor bazen istop ediyor anlam veremediğim bir şekilde kavrama ayarındandır dedim ayarlattım olmadı. Bugün gezerken debriyaj tamamen sıkılıyken gaz verdim ve motor istop etti sizce sebebi ne olabilir?
  4. D

r25 kaza sonrası

Merhabalar bundan 1 ay önce virajda yerdeki yağdan dolayı arka tekerin kayması sonucu motorla kaza yaşadım bunun sonucunda ufak tefek hasarlar oluştu motoru daha yeni yaptırabildim fakat şöyle bir sorunum var ön fren iyi tutmuyor ve ön maşadan gacur gucur sesler geliyor sebebi ne olabilir?
  5. D

2019 R25 koruma takozu?

Herkese merhabalar bu 2019 r25lerde koruma takozları nasıl oluyor? Servisin taktıklarına baktım ama pek sağlam gelmedi gözüme herhangi bir düşmede yan yatmada grenajları koruyacağını düşünmüyorum farklı yöntemler mevcutmudur yeni r25 ler için?
  6. D

34DG6895 Çalıntı 2017 Race blue r25

10.04.2019 tarihinde istanbul vialand avm/alibeyköy kapalı otoparkından gidon kilidi kırılarak çalınmıştır olay güvenlik görevlilerini 10 metre ilerisinde olmasına rağmen gören şahıs yok adamlar 1 kişi motorla benim r25i ayaklıktan iterek götürüyorlar ve kimsenin ruhu duymuyor bu devirde...
  7. D

R25 Zincir Gerginliği

R25 Motorsikletimin zincir gerginliği ayarı iyimidir yoksa bi ayar çekilmesi gerekir mi? https://www.youtube.com/watch?v=iAtEtsjIRBs
  8. D

R25 vites sorunu

Herkese iyi akşamlar geçen gün ufak bi kaza geçirip vites pedalı yamulmuştu vites pedalını düzelttim fakat şöyle bir sıkıntım var hareketsizken vites değiştirirken örneğin boştayken 2ye atıcakken bazen geçmiyor sert çeksemde gelmiyor ya da boştan 1 e atıcakken aynı şey oluyor bu bir sorun mudur...
  9. D

R25 vites pedalı yamuldu

Herkese iyi forumlar arkadaşlar yaklaşık 2-3 saat önce çok ufak bi kaza atlattım allaha şükür bende birşey yok motorda vites pedalı ve koruma takozu yamuldu fakat aklıma takılan birşey var vites değiştirirken garip bi ses geliyor ve eskisine göre çok daha yumuşak geçiyor anlayabiliyorum yani...
  10. D

R-25 Arka freni ani sıkınca garip bi ses geldi

Az önce yaşadığım olay yağmurlu havada arka freni ani sıktım arkası kaydı ve bi çat sesi geldi acaba bu ses ne olabilir bi sıkıntı yaratır mı?
  11. D

2. El Motorsiklet İşlemleri

Herkese selam arkadaşlar yarın 2.el yamaha r25 alıcam yarın yapmam gereken işlemler nedir ne kadar bi ücret öderim noterdir vs kalem kalem yazma şansınız var mı acaba teşekkürler şimdiden :)
  12. D

Başlangıç Motoru önerisi

Merhabalar öncelikle.. Uzun zamandır motor almak için çabalıyordum nihayet sona yaklaştım fakat bir türlü hangi motora almam gerektiğine karar veremedim ekipmanların hepsini tamamladım shoei kask alpinestars ceket eldiven vs aklımda 4 adet motor var pulsar rs 200 cbr 250 gsx 250 ve kawasaki...

Yeni mesajlar