Arama sonuçlarınız

1. S

Mondial MH Drift Caferacer veya Scrambler Yapmak

62mm piston silindir attığım 2018 model mh drift 125 motorum var (şuan 162 cc) Normal görüntüsünden bıktım özellikle ön farı iğrenç duruyor. Yuvarlak far, şasiyi kesme ve caferacer/scrambler a dönüştürmek istiyorum. Lastikleri aldım, ön çamurluğu kt125 çamurluk taktım. Yuvarlak far takmak...
  2. S

Kanser Eden Orta Sehpa Mili

Elimde mondial vulture var kırık olan orta sehpayı değiştireceğim fakat mil bana mısın demiyor çıkmamakta ısrarcı sehpa yuvası içinde hareket etmiyor sehpa ile birlikte dönüyor sadece Denediğim yöntemler 1-WD 40 sıkmak 2-Çekiçlemek 3-Isıtıp çekiçlemek yaklaşık 4 saattir uğraşıyorum kanser...
  3. S

2 model arasından hangisi?

Belderia cd250 veya Monero Pioneer Xf200 modellerinden birini almayı planlıyorum. Belderia 230cc, 2015 trafiğe çıkışlı km si 20000 ama şasesi cg şasesi çok ince. 2500 tl istiyorlar Monero ise 2009 model yanlış bilmiyorsam gy200 crosslarda kullanılan motor var üstünde eksantirik zincirli ve...
  4. S

3 motosiklet arasından hangisi?

merhaba motosiklet sevdalıları forumunuza geçte olsa yeni üye oldum üniversite son sınıf öğrencisiyim elektrikli scooter ve 125cc scooter kullanıcısıyım ama artık ikisi de ihtiyaçlarımı karşılamıyor elektrikli scooter 2 ayda bir akü değiştirtiyor diğer benzinli scooter üstünde neredeyse plastik...

Yeni mesajlar