Arama sonuçlarınız

1. P

Cb125r egzoz sesi

iyi günler herkeze öncelikle 2018 ağustos çıkışlı bir cb125r motorum var ve henüz 3000km de geçen sene 1000 bakımını yaptırdım ve motul 5100 koydurdum onun dışında zincir bakımı dışında birşey yapmadım bu bir sorun yaratırmı? bu 1. sorum. 2. si ise bugün dolaşırken egzozdan kalkarken falan hafif...
  2. P

1500 tl ye 2019 shark skwal değer mi ?

bugün yamahaya gittim ve bütçeme yönelik böyle bir kask buldum değer mi başka alternatifi olduğunu düşünenler yardımcı olabilirse sevinirim.
  3. P

Motosiklet montu bedenleri

Beyler ben 180 boyunda 80 kilo bir bireyim.Omuz ölçüm 124 göğüs ölçüm 107 felan large giyiniyorum.Tahminen beden olarak kaça tekabül ediyor 50 felan mı ? İnternetten mont almayı düşünüyorum.
  4. P

Motosikletin stop etmesi

Daha motosiklete yeni başladım.Genel olarak motoru araba mantığında kullanıyorum ama şöyle bir problemle karşılaştım; kullandığım motor cb125r henüz 50 kmde misal 70 ile 5. Viteste ilerliyorum ve hızımı 20 ye kadar debriyaj ile düşüyorum vites küçültmeden ve motor bi sessizleşiyor stop mu ediyor...
  5. P

1500 tl ye kadar alınabilecek en iyi kask

Merhaba arkadaşlar bugün cb125r satın alarak motosiklet camiyasına ayak atmış bulunmaktayım.Bildiğiniz üzere ekimpan olayı çok ayrı bir dünya.1500 tl ye kadar önerebileceğiniz performans/fiyat oranının iyi olduğu kasklar var mı önerebileceğiniz.Teşekkürler..

Yeni mesajlar