Arama sonuçlarınız

1. E

Mondial Rx1 mi CB 125F mi ?

İyi akşamlar ikinci el 125cc klasmanında motosiklet almayı düşünüyorum 12 bin tl bütçem var bir tane mondial rx1 var 2018 model 2019 trafik çıkışlı pazarlık yaptım almayı düşünüyorum aynı paraya hasar kayıtlı yada 40 50 bin km de 2018 cb 125f ler var siz hangi modeli tercih ederdiniz...
  2. E

Ybr 125 Esd Kronik Krank Sorunu Yardım

Selamun aleyküm motoru 2011 model 17 binde aldım alalı 3 4 ay oluyor şuan 19 bin küsür de ortalama 2000 km yol yaptım aldığımda motordan krank vurma sesi gibi bir ses geliyordu git gide arttı geçen sorduğum motorcu yaptır bunu yolda kalırsın dedi değiştirsem ne tutar ses gider mi ne gibi...
  3. E

2012 model bi motor için 18 bin km az mı

Bi sorum olucaktı internette bi ybr 125 esd buldum sahibiyle konuştum fiyattada anlaştık motor 2012 model 18 binde motor gerçekten çok temiz duruyor eskimiş durmuyor fiyatıda 6000 tl 5500 tl ye anlaştık almayı düşünüyorum aklıma km düşürme olayı takılıyor motor temiz haşat durmuyor fakat km...
  4. E

Gözlüklü Ehliyet Cezası

Zamanında ehliyetimi alırken sağlık raporuna göz sıkıntısı yok olarak işaretlemiştim ama ondan 1 2 yıl önce aldığım bi gözlüğüm vardı fakat hiç kullanmadım gözlüğü ehliyeti alırken sıkıntı yok olarak işaretledim girdim doktor okutturdu alttan bi kaçını okuyamadım diye beni göz doktoruna sevk...
  5. E

Honda cb 125 e mi ybr 125 esd mi

Mondial mg 100 superboy motorumdan bi japona geçiş yapmak istiyorum aklımda 2 motor var ve bütçem 5 bin tl civarı bu paraya az kullanılmış ybr esd bulmak zor en iyi ihtimalle 2011 2012 20 30 binde bi esd alabilirim ama cb125 e alırsam biraz daha yeni model az km li alabilirim sıkıntı yaptığım...
  6. E

Motor çekiş tork arttırma

Mondial mg 100 süperboy model motorumun çekiş ve torkunu nasıl arttırabilirim son hız vs önemli değil seri olsun motor sıkıntı yok bi arabayı sollamaya dahi kalkamıyorum motor çok ağır 2 kişi rampa çıkarken 1 de çok bağırıyor 2 de boğuluyor çıkmıyor forumlarda okuduğum kadarıyla herkezin...
  7. E

Geçici Kimlik İle Ehliyet Sınavına Girilirmi

İyi günler pazartesi ehliyet sınavım var fakat şuanki eski kimliğimde resmim yok yeni kimlik çıkartıcam onunda gelmesi uzun sürüyormuş 15 gün geçerli geçici kimlik veriliyormuş o kimlik ile sınava girebilirmiyim bi bilgisi olan varmı yada daha önce başına gelen yazarsa çok sevinirim
  8. E

Mondial MG 100 Super Boy Motorumu Cafe Racer'a Çevirmek İstiyorum

2016 model mondial mg 100 super boy motorumu çok masrafa girmeden orjinalliğini çok bozmadan cafe racera çevirmek istiyorum letgoda bi arkdaşda gördüm çok hoşuma gitti aşşağıya resmini koyucam öle bişey için ortalama ne kadar harcamam gerekir motorum bu tipde bu renkte; o bahsettiğim...