Arama sonuçlarınız

1. G

Beni bi aydınlatın lütfen :)

Merhaba , Scooterım için farklı araştırmalara başladım. Youtube da bir çok video izledim ama kafamda sorular var. 1-)Bagaları değiştirmek istiyorum 3 baga ağır 3 baga hafif takıyolar ne farkı olur ? 2-)Debriyaj tasını taşlayıp biraz daha hafif hale getiriyolar bu ne işe yarıyor ? 3-)Arka...
  2. G

jet scooterlar :)

https://www.youtube.com/watch?v=8FoMkyc35vc Bu motorlara ne işlemi yapıyorlarda böyle oluyor 95 cc diyor benim motor 100 cc kendini kaldıramıyor :D valla bilen varsa yazsın hemen deneyeceğim.:thumleft:
  3. G

scooter çalışma prensibi hk.

Merhaba , Scooter motosikletlerin hızlanma prensiblerini bilen var mı ? Hangi parçalar önemli hızlanma için ?
  4. G

2.El faturalı motosiklete plaka çıkartma nasıl yapılır ?

İyi akşamlar cümleten , Arkadaşımdan 2016 model 150 cc bir motosiklet alacağım fakat kendisi plaka çıkartmaya gerek duymamış. Bayii faturası mevcut. Şuanda ben alacağım motoru ama gerekli işlemler ve masraflar ne olur bilen var mı ?
  5. G

Durduk yere bozuldu yardımlarınızı esirgemeyin :(

Selamınaleyküm cümleten. Mondial 100 loyal motorum. Son zamanlarda başına gelmeyen kalmadı. Durduk yere statör yandı. Bir dünya masraf yaptım. Şimdi ki sorun dün markete gittim problem yoktu. Stop edip bıraktım bu sabah tekrar marşa bastım çalımadı baya bir süre sonra çalıştı. Çalışmasında hiç...
  6. G

Yolda kaldım Acil yardım !!

Selamınaleyküm herkese iyi akşamlar , Mondial 100 loyal kullanıcısıyım. Bugün öğlen 3 gibi genel bir temizlik yaptım komple içini dışını yıkadım. 1-2 saat bekledim içi kurusun diye sonra marş bastım çalıştı. Yaklaşık 45 dakika önce benzinliğe girdim stop ettim şuanda çalışmıyor. Forumdan...
  7. G

yalama olan disli kutusu vidasi

Merhaba herkese Bugün dişli yağını degistirirken yağ dolum vidasinin yatağı bozuldu helikoil baktım bulamadım tornada kılavuz yaptırcam ama korkuyorum yeni yuva açılırken parçalar dişlilere girerde dişliler bozulur diye en iyi yolu nedir başına gelen var mi
  8. G

Motordan gelen hırıltılı ses yardım lütfen

Merhaba , 100lük Scooterla yaklaşık 90 km yol yaptım bazem yokuş çıktım bazen indim normalde hiç bişeyi yoktu ama dün motor soğuduktan sonra çalıştırdım değişik hırıltılı bir ses vardı öksürüklü çalışıyor 3 farklı yerden yakıt aldım dandik biyersen mecbur aldım acaba yakıttan mı yoksa biraz...
  9. G

Scooter hızlanma problemi hk.

herkese merhaba , Mondial 100 loyal kullanıcısıyım. 1 hafta önce komple bir bakım yaptırdım. Hava filtresi , arka varyatör , kayış , defransiyel yağı , motor yağı , benzin filtresi değişti. Ama 100 lük olduğu için mi çok yakması sabit 70 hızda km'de 25 kuruş yakıyor hava ayarını karbüratör...