Arama sonuçlarınız

1. travel

SATILIK Çok az kullanılmış ekipmanlar

Selamlar, Motorumu sattığım ve devam etmeyeceğim için ekipmanlarımı satıyorum. Ekipmanların hepsi 2018 Eylül ayında alındı. 2018 Kasım ilk hafta motosikletimi sattığımdan beri gardrobumda duruyor. Yani toplasanız 2 ay bile kullanılmadı. Pantolon...
  2. travel

Revit Roaster Deri Mont

Merhaba, Ikinci el olarak aldigim Revit Roaster 4 Mevsim Deri montumu sadece 2 hafta 4 sefer kullandim. Benden onceki arkadas da cok fazla kullanmamis. Motosikletimi sattigim icin ve artik kis aylarinda motosiklet kullanmayi dusunmedigim icin satiyorum. Sirt korumasi yok ancak orjinal KNOX...
  3. travel

Teklif: Haftasonu icin Bulgaristan & Yunanistan Gezisi

Selamlar herkese, Havalar sogumadan onumuzdeki bir ay icinde bir haftasonu Cumartesi sabah erken cikip Pazar donecek sekilde Bulgaristan Yunanistan turu yapmak istiyorum. Vizem var. Google’dan ogrendigim kadariyla sadece yeail sigorta yaptirarak yurtdisina cikilabiliyormus. O da 38€ motosiklet...
  4. travel

İlk Kamp İçin Tavsiye istiyorum

Selam arkadaşlar Motosikletim Mondial RX3i EVO. Gelecek hafta eşimle birlikte ilk kez 7 göllerde motosikletle kampa gideceğiz. Kamp konusunda oldukça deneyimliyiz aslında ama motosiklet bizim için çok yeni. Aşağıda topcase ve yan çantaların fotoğrafını çektim. Ne şekilde yüklemek lazım...
  5. travel

Ekipman Önerisi

Merhaba, Öncelikle arattım ama bulamadım. Benzer güncel konu varsa link verirseniz bunu kapatabilriz. Şimdiden kusura bakmayın :) Şu an ehliyet alma sürecindeyim ve yakın zamanda Mondial RX3i Evo alarak motosiklet camisanıa eşimle birlikte katılacağım. Bu süreçte siz değerli deneyim sahibi...