Arama sonuçlarınız

1. Hakan D

Kartış taraftan alınabilecek bedeller

Selamlar, Kazada bütün suç karşı tarafınsa veya karşı tarafın suç oranı daha yüksekse ekipman zararını tahsil edebilir miyiz bilgisi olan var mıdır? Örneğin Arai kask kullanılmaz hale gelirse bunun bir karşılığı oluyor mu? Teşekkürler
  2. Hakan D

En iyi kilitler

Aşağıdaki videoda ve linkte çok ciddi testler yapılmış, bizim youtuberların pazardan aldıkları makaslarla değil ciddi ciddi labaratuvar ortamında iklimlendirmeyle yapılıyor testler. İnceleme sonuçlarını olarakta bırakıyorum aşağıya...
  3. Hakan D

Motosiklete Başlıyorum Eğitim Görüntüleri

:bestmt: merhaba Bu ay sonu ehliyetimi alacağım, motoru aldım haftaya noter işlemlerini tamamlayacağım bayram dolayısıyla fatura kesilemedi. Bugün ilk defa kendim motosiklet sürdüm. Aydın Korkmaz hocayı mototaş ataşehirden Cem Ali Bey önermişti, kendisiyle bugün çalıştım ve memnun kaldım...
  4. Hakan D

Motosiklete Başlangıç

Merhabalar herkese, 9 senedir aktif araç kullanıyorum ve haftasonları binmek biraz olsun kafa dağıtmak için motosiklet almaya karar verdim (haftaiçi arabamı kullanmaya devam edeceğim.) Yapacağım seçimleri aşağı yazıp sizden öneri almak istiyorum, bilmediğim bir sürü konu var yardımcı...

Yeni mesajlar