Arama sonuçlarınız

1. BondGirl007

Motorun boya kalitesi ve parlaklığını korumak için düzenli olarak cila ile silmek??

Merhabalar, Motoru yıkadıktan sonra ya da arada bir silebileceğim cila Öneriniz var mı? Ya da böyle bişey gerekli mi? Düzenli olarak boyanın parlaklığını koruması için İnternetten baktım; motul wash&wax spray var önerir misiniz? Sele için de ayrı bir sprey gerekli sanırım
  2. BondGirl007

Fren şişmiş olabilir mi?

Selam arkadaşlar Bugün motorla giderken bi anda frene basmadığım halde motor yavaşladı. Gaz veriyorum ama gitmiyor, sonra bi anda gidiyo. Eve gelene kadar bu sorunu yaşadım bugün. Dün kışlık lastik taktırmıştım, lastik ddğişiminden eve dönerken fren çok sert olmuştu ve eve gelene kadar kolum...
  3. BondGirl007

Motorumu boyattım SS'li

Selam arkadaşlar. Motorumu alırken de burdan konu açarak size sorup araştrıp almıştım, Boyatmak istediğimde de burda yardımcı oldunuz ve ikisinde de gerçekten istediğim sonuçları aldım Motosikletle ilgili hiç bir bilgim olmadığı halde burdaki Yorumları okuyarak doğru işlemler yaptığımı paylaş ak...
  4. BondGirl007

Vespa boyatmak

selam arkadaşlar vespa lx boyatmak için tamirhane'den fiyat aldım. 2500 tl fiyat verdiler. (çantası yok, bi yerinde çatlak var biraz çizikler var) ufak tefek sorunlar oldugunda mahallede götürdüğüm bi tamirci var o da dedi ki 2500 tl çok, ben 1250 tlye boyatırım işçilik boya falan sıkıntı olmaz...
  5. BondGirl007

Sokaktaki motora anahtar deniyorlar hırsız olabilirler mi?

Sokakta bi kaç tane motosiklet var. Ama hepsi kilitli yalnızca bi tanesi değil. Ve 1 haftadır motor duruyor sahibi 1 haftadır onu kullanmadı. Camdan bakarken (gece yarısı)2 tane çocuk motora bir sürü anahtar deneyip çevirmeye çalışıyorlar zorla. Ama bir sürü anahtar var ellerinde. Bi tanesi...
  6. BondGirl007

Motorum çalışmıyor

Merhaba herkese Motorumu yeni aldım. Almadan önceden de 3 tane yere gösterdim. Dün hiç çalıştırmadım garajda duruyordu. Bu sabah bi yere gidicektim çalışmadı. Çok da anlamıyorum ama şu şekilde; Yani marş düğmesi çalışıyor, Işık'ları falan da yanıyor ama motor çalışmıyor. Böyle bi kere ses...
  7. BondGirl007

Kilit önerisine ihtiyacım var

Herkese merhaba. Evimin yakınlarında otopark yok, kapının önüne bırakıcam mecbur. Öyle çok nezih bi yerde de oturmuyorum. Kilit olarak ne tavsiye edersiniz? Kapının önündeki bi demire bağlıcam. Burda bi motor daha var aylardır camın demirine kilitliyor hiçbişey olmadı (sym fiddle) Bi arkadaş...
  8. BondGirl007

Lastik için önerdiğiniz bi yer var mı?

Merhaba arkadaşlar bugün yeni motor aldım. Lastiklerini değiştirmek gerekiyormuş. Vespa için Balmumcu'da Tamirhane diye bi yere sordum Çiftine 435 tl (markasını hatırlamıyorum Micheal 535 tl fiyat verdi. Fiyatlar hakkında hiç bir fikrim yok. Normal bi lastikçide yaptırsam daga uygun fiyata...
  9. BondGirl007

Vespa vs Yamaha hangisini tavsiye edersiniz?

Merhaba arkadaşlar Tavsiye ve önerilerinize ihtiyacım var. Scooter almak istiyorum, bütçem en fazla 11.000₺ Vespa lx 125 3v i.e 2014 model (2015 trafiğe çıkış) 10.000km Fiyat:11.000₺ Temiz görünüyor Yamaha delight 2018 sıfır km Fiyat:11.800₺ Kararsız kaldım bu ikisi arasında. Başka...

Yeni mesajlar