Arama sonuçlarınız

1. B

Ybr 125 volanı nasıl sökebilirim

2005 model bir YBR 125 im var. Volanı sökmem gerek fakat elimde herhangi bir özel aparatım yok. İnternetten baktım sanırsam her markanın ya da modelin kendine özgü volan sökme aparatları varmış. Fakat biraz pahalı geldi. Belki bir defa kullanacağım ondan sonra hiç kullanmayacağım. O yüzden bu...
  2. B

Kuba black cat amortisör muadili

Kuba black cat arka amortisörüm bozuldu. İnternette en ucuz 750 tl. Mondial yada başka motorlardan birbirine uyan amortisör var mıdır daha ucuza ?
  3. B

YBR 125 vites sorunu

https://hizliresim.com/oNxa2w https://hizliresim.com/Dqxg8w Şekilde görüldüğü üzere vites milinin yanındaki yuvanın oradan mil sanırsam kırılmış. Bu parça satılıyor mu yoksa tornacıda mı yaptırayım. Birde motor rolantide iken bobin ve sigortanın olduğu kısımdan çıt çıt sesi geliyor. Hafif gaz...
  4. B

ybr 125 tekleme ve kara duman atma sorunu

uzun zamandır çalışmayan ybr vardı. karbüratörünü temizledim ve çalıştırayım dedim. Şuan motor çok zor çalışıyor. çalıştırınca tekleme var rolantide durmuyor. gaz düzgün yemiyor. tam gaz yaparsam bi o şekilde yiyor gazı. acaba karbüratörümü bozdum yoksa başka bi yerinde mi sıkıntı var anlamadım...
  5. B

Sıfır motosiklet işlemleri

Bundan 3-4 yıl önce mondial sfc snappy x almıştım sıfır olarak. Motor plakasız bir şekilde evin önünde durdu. Sanırım 0-99 cc arası motorlarda MTV alınmıyormuş bu doğru mu ? Birde Vizesi bilmem nesi toplam ne kadar masrafı olur ?
  6. B

YBR siyah duman

2005 Model ybr 125 motorum var. Karbüratör temizledikten sonra motor kara duman atmaya başladı, motor rolantide durmuyor ayrıca gaz tekleme yapıyor.
  7. B

YBR 125 Toplamaya değer mi ?

Herkeze selamlar. Bizim dukkanda duran bir YBR 125 var 2005 model. Sanırım alt motoru 2-3 defa yaptırılmış bazı nedenlerden dolayı, tam olarak bilmiyorum. Sanırım yağsız falan kalmış. Motoru toplasam mı toplamasam mı karar veremedim açıkcası. Motor çok kötü durumda. Şuan motor çalışıp yürüyor...
  8. B

Mondial Sfc Snappy X rolantide durmuyor

Motor sıfır aldıktan sonra 800 km falan sürüldü. Sonra 1.5 yıl kadar yattı. Çıkardım garajdan ve çok zor çalıştı. Karbüratörden hava sesi gibi bir ses geliyor. Ayrıca rolanti ayarını fullememe rağmen rolantide yinede zor duruyor. Karbüratör mü tıkanıktır acaba ?
  9. B

YBR 125 Toplamaya değer mi ?

2005 model motorum var. 55 bin kilometrede şuan. Önceden bizim dükkanda kullanılıyordu. Çok hor kullanılmış. Hatta 1-2 sefer motor yapıldı sanırsam. 17 yaşındayım çok motor sürmüşlüğüm yok fakat YBR sürmek farklı bir zevk veriyor bana. Dükkanda 2-3 çeşit japon mudur çin midir Falcon, Mondial...
  10. B

Kanuni Popcorn arıza

Motorum daha 5000 kilometreye bile gelmedi. Bir hafta gezmeye çıkmıştım. Aşağı yukarı 100 kilometre yaptım. Genellikle 15 km gidip 5 dakikalık molalar verdim. Ama genellikle tam gaz gittim giderken. Yolun sonlarına doğru motor teklemeye başladı, gaz kesmeler falan vardı. En son motor bir anda...