Arama sonuçlarınız

1. T

Rs 200 aşırı ısınıyor ve sürekli fan açıyor ?

Şimdi de böyle bir sorun yaşıyorum motor kapaklarına elimi vuramıyorum aşırı sıcak. Ve sürekli fan açıyor kullanmaya korkuyorum artık. Normal mi ısınması ? Havalar da sıcak ? Ekranı takip ediyorum haralet simgesi görünmüyor. Suyun dereceyi görme gibi bir seçenek var mı ekran da bilgili...
  2. T

Vites boşta kaldı vites geçmiyor

Merhabalar Rs200 pulsar modeli İlk başta 2 den 3 e atmak istediğim de boşa atıyordu ikinci denemem de 3 e geçiyordu daha sonra boşa geçti ve öyle kaldı şuan vitese geçmiyor motor. Biraz hızlı vites geçişleri yapmıştım ama olumsuz bir ses hissetmedim de duymadım da. Hızlı vites geçişlerinden 3 5...
  3. T

200 RS Vites geçmiyor Sebeb ?

Motorla 3 vites de seyir halinde giderken bir anda boşa gecti vites ve daha sonra vites atmamaya başladı ne 1. vitese geçiyor nede 2. vitese. Bu sorun çıkmadan önce son gaz abanmıştım motora Ne kadar masraf çıkar tahminen böyle bir sorun yaşayan oldumu daha önce ? Saygılar
  4. T

Pulsar RS 200 2015 model 17 bin km de

Pulsar RS 200 2015 model 17 bin km de 10 bin Tl vermeyi düşünüyorum grenajları temiz çizik yok. Sarı renk.. Genel bakımları yapılmış. 1400 Tl tramer kaydı var Sizce alınır mı ? Alsam satarken en kötü kaça satarım.?
  5. T

Pulsar 200 SS Ve 200 RS arasında ki fark ?

Merhabalar saygı değer arkadaşlar. Pulsar 200 SS diye bir model varmış sanırım. Normal bizim bildiğimi 200 RS modeli arasında ne gibi farklar var ? Bir motor buldum onu satın almayı düşünüyorum. Ön tarafı sarı ama arka grenajları yoğunluklu beyaz. Yani komple sarı değil. Biraz araştırdım...