Arama sonuçlarınız

1. C

Multistrada 1200 - 2012 / 2013 alınır mı?

Merhaba, duke 250 kullanıcısıyım. Yılda en az iki üç kere seyahat yapıyorum eşimle. Artık Daha konforlu yolculuk için cc yükseltme ve Ktm in hayattan bezdiren titreşim sorunundan kurtulmak istiyorum. Hayalimde multistrada 1200 var bütçem 2012-2013 modellerine yetiyor. Kullanıcısı olan var mı...
  2. C

Shoei qwest intercom sorunu

Merhaba, ilk defa interkom sahibi oluyorum ve Scala rider freecom 4+ seçtim. Bunu benim de tahmin etmem lazımdı ama internette satıcı kaskınızla uyumlu deyince daha fazla düşünmeden aldım. Sorun şu ki Shoei Qwest'in sadece yan pedleri sökülebiliyor. Ben bir şekilde interkomu taktım ama...
  3. C

Kapadokya Scooter Kiralama

Merhaba, Belki aranızda böyle bir şey yapmış olan vardır diye soruyorum. Yakın zamanda iki günlük bir kapadokya ziyareti yapacağım eşim ile. Motorumuzla gitmeyeceğiz onun yerine orda scooter kiralayalım dedik. İnternette bir tane kiralama yeri buldum küçük honda spacy lere 150 lira...
  4. C

KTM Duke 250 topcase ve taşıyıcı demir önerisi

Merhaba, 2017 Model KTM DUKE 250 motosikletim için topcase ve uyumlu taşıyıcı demir arıyorum. Ama bir türlü bulamıyorum. Önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim. İnternette baktığım taşıyıcı demirleri genelde 125-200-390 duke için uyumlu diye yazıyor. Satıcının birine sordum 250 için uyumlu...
  5. C

Trafik ihbarları nasıl sonuçlanıyor?

Merhaba arkadaşlar, Merak ettiğim bir şey var. Haftanın en az 5 günü istanbulda motosiklet kullanıyorum. Trafik kurallarına uyma konusunda dikkatli biriyim ve bu kurallara motosiklet, otomobil sürücüleri ve yayaların da uyması gerektiğini düşünüyorum. Bu konuda motorcu, arabacı gibi bir ayrım...
  6. C

Ktm Duke fiyat garipliği

Merhaba, ktm duke 250 abs 2018 model fiyatlarını inceliyorken, bir de 125 duke abs 2018'e bakayım dedim sahibinden de gördüğüm fiyatlar beni baya şaşırttı :D nasıl oluyorda 125'lik duke, 250'lik duke ile aynı fiyat hatta bazı satıcılarda daha pahalı oluyor. Örnek iki ilan koyuyorum: KTM...
  7. C

CB 500X 2018 de gelecek mi

Merhaba, Honda cb 500x 2018 de gelir mi bir bilgisi tahmini olan var mı ?
  8. C

Ağva yolu

Selamlar, Şu an hava 5-6 derece istanbulda kadıköyden çıkıp ağvaya gidelim dedik kahvaltıya scooter ile iki kişi. Ağva yolunda çok köpekle karşılaşır mıyız var mı bu konuda deneyimli olan? :)
  9. C

Sıfır motor alırken pazarlık

Arkadaşlar selam, sıfır motor alırken bayiilerden filan pazarlık yapıyor musunuz? ne kadar düşüyorlar genelde ya da fiyat düşürüyorlar mı hiç? deneyimlerinizi alalım :)
  10. C

Ktm duke 200 ABS mi, 250 ABS mi?

Selamlar insanlar bıkmış olabilir böyle sorulardan ama:) Kullanıcılardan Öner’i istiyorum 125 Cc scooter sahibiyim satıp duke almak istiyorum gönlüm 390 ABS de ama bana göre aşırı pahalı olduğu için 250 ve 200 lük olanlara bakıyorum, motorla İstanbul İzmir Antalya gibi uzun yol planlarım var...
  11. C

Kask Önerisi AGV K3 - Shoei Qwest

Merhaba arkadaşlar, Sonunda güzel bir kask almanın vakti geldi shoei ve agv arasında gidip geliyorum. İki markanın da güvenilir olduğunu biliyorum ama bütçe bu iki model arasında kalmama sebep oldu :) Sizce hangisini almalıyım? veya biraz daha para biriktir şu seriyi al diyecek birileri var mı?
  12. C

Trafik polisi cep telefonunu inceleyebilir mi?

Merhaba geçen haberlerde gördüm trafik polisleri İstanbul’da über ve Scotty denetlemesi yapmış. Bu denetleme sırasında da sürücülerin telefonlarına bakıp telefonlarında scooty ve über yüklümü değilmi diye kontrol etmiş. Soru: trafik polisinin böyle bir yetkisi var mı?
  13. C

fiddle 3 gaz verince gelen zil sesi gibi tuhaf ses

Merhaba sıfır fiddle 3'üm var 300 km de bakıma götürdüm iki gün sonra motordan tuhaf bir ses gelmeye başladı. Normal çalışırken bir sorun yok ama gaz verince eski zil sesi - eski telefon sesi gibi bir şey geliyor. zırrrr gibi bir ses şu an nasıl anlatsam bilmiyorum :) Neyden olabilir sizce...
  14. C

Sym fiddle 3 lastik önerisi

Merhaba, sonunda uzun süredir istediğim scooterıma kavuştum. İlk motorum sıfır km 2018 fiddle 3 125cc oldu. Motor üzerinde çin markası olduğunu tahmin ettiğim bir lastikle geldi. Şu an aklımda değil tam ismi. Aslında bir sorun yok şu an ama tedbir amaçlı herkes lastikleri michelin veya...
  15. C

Scooter tavsiyesi

Merhabalar, Tecrübeli insanlardan tavsiyelerini bekliyorum. Öncelikle a2 ehliyetimi yeni alacağım. Şehir işi ve ileriki zamanlar için şehirlerarası geziler yapmak istiyorum. Eşim ile birlikte yolculuk yapacağımız için konforlu bir şey istiyoruz. Aklım sürekli xmax 250 ve pcx 125 arasında...

Yeni mesajlar