Arama sonuçlarınız

1. kulspruta

Deri eldivenin bu şekilde dağılması normal mi?

Selam arkadaşlar, Alırken deri olsun, daha güvenli, uzun ömürlü tercih ettim. 2 senede yavaş yavaş dağıldı, son durum bu. Dikiş noktaları, cırt cırtları anlarım ama düz olan avuç içi kısmı da bu hale geldi. Firmaya mail attım; memnuniyetsizliği bildirim, bu normal mi diye sordum. Evet tere...
  2. kulspruta

Dizlik tavsiyesi

Arkadaşlar selamlar, Normalde motosiklet pantolonu kullanıyorum, ofiste de değiştirme imkanım oluyor. Fakat artık şehir içinde 3-5 kmlik mesafelerde saha görevleri oluyor, pantolonu değiştirmek dışarıda pek mümkün değil. O yüzden dizlik kullanmayı planlıyorum. Sizce hangi dizliği alayım. Bir...
  3. kulspruta

Topcase tavsiyesi

Arkadaşlar selamlar, Nmax kullanıyorum bir arka çanta almayı planlıyorum. Gp kompozit demirinin üzerine monte edeceğim. Scooter ufak olduğu için devasa bir çanta istemiyorum. Çantadan beklentilerim şu şekilde; 1- Nolan n87 Large beden bir kaskın sığması, onun dışında çok yer kalmasa da problem...
  4. kulspruta

N87 çeneye kamera montajı

Selam arkadaşlar. Nolan N87 kaska kamera monte etmeye çalışıyorum ama işin içinden çıkamadım. Havalandırma kanalı ön yüzün büyük bir kısmını kaplıyor, çenede çok az yer var ve çıkıntılı. Sabitleyicinin yarısı boşta kalıyor. Alan geniş olsa sunfix ile kalıp alıp çözeceğim ama işin içinden...
  5. kulspruta

Vizör çiziği giderme

Selamlar, Çok özenli davransam da sele altı bagajında kaskın vizörü çizilmiş. Maalesef çizik oldukça büyük ve canımı sıkıyor. Bunu sağlıklı bir şekilde giderme yöntemi var mıdır? Çizik derinliği hafif tırnak takılacak kadar, kask nolan n87. https://i.hizliresim.com/36BdL4.jpg
  6. kulspruta

Kışlık eldiven seçimi

Selamlar, Arkadaşlar malum havalar soğumaya başladı, yazlık eldivenimle hala devam edebiliyorum ama yakında yetersiz kalacak. Nelere dikkat edeyim, hangi modelleri seçeyim. Hiç birini canlı görmedim. 4-5 model belirledim ucuzdan pahalıya sıralama yaptım, bunlardan mantıklı olan var mı...
  7. kulspruta

4riders botlar alınır mı? Bot tavsiyesi

Selam arkadaşlar Ekipmanda tek eksiğim bot kaldı. Çok soğuk havalarda ya da yağmurlu havalarda kullanmam motosikleti. Nasıl bir bot alayım. Mutlaka uzun mu almamı tavsiye edersiniz? 4riders botlar kağıt üzerinde güzel duruyor fiyatları da çok uygun. Linkteki ürünleri tavsiye eder misiniz...
  8. kulspruta

Bu kilitlere rağmen motorumun çalınma ihtimali nedir?

Selamlar, Biliyorum hırsıza kilit dayanmaz derler fakat yine de siz tecrübeli üyelere danışayım, ona göre gerekirse ekstra önlem alırım. Borç harç bayiiden nmax 155 aldım.Uzun süredir heves ediyordum, ilk motorum. Kapalı alan olmadığı için kapının önüne kilitliyorum. Arka tekerlekten demir...

Yeni mesajlar