Arama sonuçlarınız

1. Beto87

Aksiyon kamerası çerçevesini 3d yazdıracak var mı İstanbul'da?

Tasarım dosyası.
  2. Beto87

Ktm servisi rezillikte çığır açmaya devam ediyor.

Prosofi videosundan alıntı. Özet: Çocuk duke 390'ı servise egzantrik değişimi için servise bırakıyor, servis 3 gün sonra arıza tespiti için ararız diyip 3 hafta sonra çocuğa 140.000 Tl fatura çıkarıyorlar. Motoru açıp pistonları çizik olanlar ile değiştirip, egzantrik gergisini söküp, krankı ve...
  3. Beto87

Anadolu yakasında tanıdık tornacı

Bloğu sabitleyen 4 adet m12 yuvadan birisi birkaç diş sıyırdı. Klavuz+helicoil çekecek, mır mır söylenmeyecek tornacı tanıdığı olan var mı? Tercihen Üsküdar yakınlarında.
  4. Beto87

Yeni düzenleme geliyor: 2. el araç fiyatı sıfır fiyatını geçemeyecek

Otomobil satışlarıyla ilgili yeni düzenlemeler geliyor. Ticaret Bakanı Ömer Polat, araç satışlarının gerçekleştirildiği online sitelerle de görüştüklerini söyledi. Hahahahahaha al satçıları derin düşüncelere sevk eder bu kanun. Otomobil dediğine bakmayın motorları da kapsayacak muhtemelen...
  5. Beto87

Led sinyal ile bağladığım dirençlerin aşırı ısınması.

Motosikletimin orjinal sinyallerini led ile değiştirdikten sonra hızlı yanıp sönme olmaması için sağ ve sol sinyal hattına birer adet 50watt aliminyum direnç bağladım. Aşırı ısınma olunca birer tane daha ekledim ama önceki kadar olmasa da hala çok ısınıyor. Dirençler paralel bağlı 6.8R 50 watt...
  6. Beto87

Led sinyal ile bağladığım dirençlerin aşırı ısınması.

Motosikletimin orjinal sinyallerini led ile değiştirdikten sonra hızlı yanıp sönme olmaması için sağ ve sol sinyal hattına birer adet 50watt aliminyum direnç bağladım. Aşırı ısınma olunca birer tane daha ekledim ama önceki kadar olmasa da hala çok ısınıyor. Dirençler paralel bağlı 6.8R 50 watt...
  7. Beto87

Dahili sinyalli stop lambası için ceza yazılır mı?

Motosikletin sinyallerini led sinyaller ile değiştirirken arkaya takacağım sinyallerin açılarını ayarladığım sırada elimde kaldılar. Tekrar çinden sinyal gelmesini beklemek yerine orjinal plakalığın yerine katlanmayan plakalık taksam, sinyal lambalarını takmayıp stop lambasındaki sinyalleri...
  8. Beto87

Mt 25 yağ değişimi sonrası debriyaj kaçırma.

Merhabalar. Motorumda kullandığım bir önceki yağ motul 7100 idi ve balata kaçırma veya balata kokusu problemi yoktu. Dün castrol power 1 ile değiştirdim yağı ve yağ filtresini. Bugün işten eve geldiğimde ve motoru park ettiğimde bariz bir balata kokusu geliyordu motordan. Ben power 1 i tam...