Arama sonuçlarınız

1. yigitaksoyx

Trafikte yaşadığınız tartışmaları ve kavgaları anlatın

Ben başlıyorum siz devam edin. Motosiklete başladıktan 5 6 ay sonrası hızım 30-40 km civarında trafik ışıklarına yaklaşıyorum. Kafenin önünde park etmiş bir otomobil ben yanından geçerken aniden yola çıktı tüm dikkatimi yola ve çevreye vermemden ötürü aracı fark edip tek hamleyle kurtardım...
  2. yigitaksoyx

TRAFİKTE GARİP HAREKETLER SERGİLEYEN ARAÇLAR

Bilmiyorum bulunduğunuz şehirde bunlardan ne kadar mevcut fakat yaşadığım şehirde gereğinden fazla var. Artık basık tofaşlara alıştım gördüğümde yaklaşmıyorum olabildiğince uzak takip mesafesi bırakarak uzaktan solluyorum. Ama adamlar alışmış bir kere orijinal arabayla bile çukur,bozuk yol veya...
  3. yigitaksoyx

Bu motora masraf yapmak ne kadar doğru?

Arkadaşlar motorum 2013 model kanuni phantom. Yaklaşık olarak 35.XXX binde. Şuan 1.000TL gibi bir masrafı var bunu yapmalı mıyım? Satarsam farklı bir motor alma imkanım yok öğrenciyim. Ben masraf etmekten yanayım fakat bir yandan da kafam rahat değil.
  4. yigitaksoyx

R25 koruma takozu R125'e uyar mı? | Koruma Takozu Önerisi

Arkadaşlar R25'in koruma takozu R125'e uyar mı uyarsa hangi marka almalıyım bilgilendirebilir misiniz?
  5. yigitaksoyx

Far'ın aküyü bitirmesi?

Arkadaşlar motosikletimi aldığımda üzerinde halojen far ampulü vardı. Seyir halindeyken kullandığımda bile aküyü boşaltıyordu. Led far aldım kullanıyordum aküyü bitirmiyordu fakat görüş mesafesi çok kısa olduğu için memnun değildim geçenlerde farklı bir halojen ampul aldım fakat bu da akümün...
  6. yigitaksoyx

Trafik cezası ehliyet almama engel olur mu?

Geçtiğimiz kasım ayında A2 ehliyete başvurdum. Aralık ayında kaza yaptığım için 2018 TL bana 2018 TL Anneme (araç sahibi) ceza yazıldı. Öğrenci olduğum için bunu ödemem pek kolay değil okulumun bitmesini bekliyorum. Stajdan aldığım maaşı ve part time çalışarak ehliyet ücretimi topladım...
  7. yigitaksoyx

Yol kusuru yüzünden kaza yaparsak zararımızı kim karşılayacak?

Merhaba değerli motosiklet kullanıcıları. Aniden kafama takılan bir soruyu burada paylaşmak istedim. Motosiklet veya başka bir araç ile yol kusuru yüzünden (çukur, bozuk yol kalitesi, levha eksikliği, aydınlatma eksikliği, uyarı eksikliği vb.) kaza yaparsak hasarımızı kim ödeyecek muhatap olarak...
  8. yigitaksoyx

Ön amortisör yağ sızdırıyor

Geçenlerde fark ettim sol amortisörde yağ sızıntısı vardı hemen gidip motoru yıkadım iyice görmek için. Temizledikten sonra amortisörü içine sokup çıkarttım giren kısım yağlı olarak geri geldi 10 - 15 dakika bekledikten sonra da sızıntı devam etmeye başladı. Tahminimde keçeden sızdırıyor doğru...
  9. yigitaksoyx

Stunt motoru yapmak için gerekenler

Stunt'a başlamak için başlangıç seviyesinde bi stunt motoru yapmak istiyorum bunun için neler gerekli? Motorum phantom 180 bana buna uygun değil gibi geliyor duruma göre uygun bir motor satın alacağım. Bildiklerinizi benimle paylaşır mısınız? Başlık daha önceden açılmışsa kusuruma bakmayın..
  10. yigitaksoyx

Vites pedalında ayakkabı eskitmiş bilgili abilerimden yardım istiyorum.

Kanuni Phantom 180 hakkında düşüncelerinizi/bilgilerinizi benimle paylaşır mısınız?:)
  11. yigitaksoyx

Sizce bunu neden yapıyor?

Merhaba. Adım Yiğit yaşım 17 uzun zamandır forumu takip ediyorum bu ilk konum. Motorların arızalarına hakim değilim neyi neden yaptığını anlamıyorum. Tecrübeli ağabeylerimin yardımıyla bu sorunu halletmek istiyorum rica etsem bilgilerinizi benimle de paylaşır mısınız? Motorum Kanuni Phantom 180...

Yeni mesajlar