Arama sonuçlarınız

1. Y

Lastik Önerisi

Merhaba, 2013 model PCX 125 motorum var. Lastiklerini değiştirmem gerekiyor. İlgili motora uygun pek bir marka bulamadım. Anlas var, Mitas buldum. Metzeler ve Pirelli de var ama uygun ebatta değil. Michelin de çok pahalı. Çıkma Anlas lastik buldum, 7-8 bin km daha götürür dedi lastikçi. Ön...
  2. Y

Motorun elden geçmesi gerekiyor. Ben başarabilir miyim?

Selam herkese, Umarım keyfiniz yerindedir. Bir yakınımdan çok cüzi ücrete bir PCX 125 aldım. 2013 model ve 125.000 kilometrede. Motoru henüz olduğu yerden kaldıramadım çünkü taşıyacak araç bulmam gerekiyor. Motor çalıştıktan sonra gaz kesmesi, duman atması ve yağ yakması varmış. Motor daha...
  3. Y

Başlangıç için motor/ekipman tavsiyesi

Herkese merhaba, Mayıs ayında burada konu açmıştım ehliyet ile alakalı. Ağustos gibi sürpriz bir şekilde yazıldım, bugün de sınava girdim. Geçtim çok şükür :) Şimdi ise düşündüğüm şey motor ve ekipman konusu... Başlangıç için tavsiye edebileceğiniz ekipman, motor vs nelerdir? Teşekkür ederim.
  4. Y

Motor tavsiyeleriniz | Ehliyet alma

Abilerim selamün aleyküm öncelikle. 20 yaşındayım, İstanbul'dayım, ailem karşı ama motor almak istiyorum. Ne kadar "rızaları olmadan olmaz" desem de içim içimi yiyor. Günden güne motor almak istiyorum ama nasıl hareket edeyim kararsız kaldım. Elimde nakit yok. Kredi ile almayı düşünüyorum...

Yeni mesajlar