Arama sonuçlarınız

1. L

Honda Nc 750x dct

NC750 X Bugun teslim aldim. Kullandim.Tedirgindim debriyaj olmamasina.Bosaymis😎 Olagan üstü bir kullanım kolaylığı ve denge. Düşük hızda çok rahat yatıyor ve dönüyor. Fotoğraf yüklemeye çalışacağım.[/url] _________________ Transalp Smile Oleyyyy! Siyah Transalp 2008 (XL 650)
  2. L

Doğru gaz kontrolu

Twist on wrist adlı motosiklet eğitiminde Keith Code'un un vurguladık karı çok akıcı bir Türkçeyle anlatılmış. Yazarının eline sağlık. Kendi adıma çok yararlandığımı söylemeliyim. Dilerim sizler için de yararlı olur. Gaz Kontrol Tekniği Öncelikle bilinmesi gereken iki nokta vardır: 1. Gazı...
  3. L

Benelli leoncino 500 trial

Bizim sitede uzun zamandır kimse yok. Ekonomi kötü, vergiler ağır.Anlıyorum ki 2005 2012 arasındaki kadar forumlar ilgi çekmiyor. Ya da motosikletler artık çok pahalı... hepsi doğru. Başka bir forumda paylaştığım yazımı eski dostlar da görsün istedim. "Transalp ile 12 yıldır beraberim...
  4. L

lacivert ve siyah

Merhaba Ben lacivert motorum siyah ( 2008 XL 650) . 2007 son aylarında sıfır olarak aldım ve 11 -12 yıldır kullanıyorum. Endurocu.com da lacivert olarak paylaşımlarım 2005 den beri vardı. Antalya Manavgat da yaşıyorum. Sevgi ve dostlukla.

Yeni mesajlar