Arama sonuçlarınız

1. C

Vites kolu kırılması

Merhaba pulsar kullanıyorum.Bugün vites kolu kırıldı , vites ikiden bire atmıyordu serbest bir şekilde hareket ediyordu vites pedalı vites birede atmıyordu boşada.Fazla zorlamadan hafifçe bire atmayı deniyordum ardınca küçük bir ses geldi vites kolu kırılmış: https://imgyukle.com/i/VeCzZ0 bu...
  2. C

Orta sevviye sürücü için motor tavsiyesi?

Merhaba elimde 10.000 lira var.Yaklaşık olarak 4.5 senelik cub tecrübem var yani 65.000 km civarı.Kısa süreliğinede vitesli ( debriyajlı motor tecrübem var) 1.000km filan değil sürmesinde problem yaşamıyorum sadece debriyaja alışmaya çalışıyorum.Yeni motor alıcam eski ekiplanlarımı kullanmaya...
  3. C

Kaç bine kadar cbr 250 alınır?

Bütçe ekipman filan derken 9bin kaldı.2.el cbr 250'lere baktım 2012-2013 40.000,50.000kmde motor hasar kayıtsız.Alınırmı kmsinin yüksek olması beni düşündürüyor. Bu arada mt matrix hakkında bilgisi olan kullanan varsa lütfen msj msj.
  4. C

Motosiklet ve Kask Tercihi

Merhaba a2 ehliyetimi aldım sonunda elimde 10.000TL küsür para var.Bulunduğum yerde düğün konvoyu dışında hiçbir zaman trafik olmuyor(trafik lambasıda yok zaten).Keyfi olarak turlayabileceğim bir motor arıyorum(uzun yol yapmıyacağım).CBR almak istiyorum ama karar veremedim.2013 cbr 125 25-30 km...
  5. C

Pulsar mı Zontes mi

BUlunduğum yerde satılık asdece bu iki motor var.Pulsar 15 zontes 16 model hangisini tercih etmeliyim(güç,konfor yakıt açısından).
  6. C

Ehliyetsiz Motor Kullanımı?

Merhaba büyüklerim.Yaşım 16 17'ye girmeme 5-6 ay var şuanda a1 ehliyeti bile yok ama yaklaşık 4-5 yıllık bir yarı otomatik (debriyajsız) cub tecrübem var ve 35 40k km üstü yol yaptım.Arasıra arkadaşımın motorunuda kullandığım oluyor yani debriyaj konusunda sıkıntım yok.Elimde orta miktarda bir...
  7. C

Artçılı 200NS

Hayatımda hiç artçılı 200NS'ye denk gelmedim bugün sebepsizce merak ettin artçılı nasıl görülüyordur diye :P .Elinizde varsa yandan çekilmiş artçılı 200NS fotoğrafı atarmısınız.Sadece merak :P :P :P :P .
  8. C

Hasar Kaydı olabilir?

Geçenlerde cbr 250 bakmaya gittim tam alıcam adam bana belki hasar kaydı olabilir dedi.Kardeşim sürpriz yumurtamı alıyorum ***** ******* dedim.Plakayıda almış.Satın alma işleminden sonra vericem diyor.Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
  9. C

Kaç Bin KM'ye Kadar Pulsar Alınır?

Etrafımda hep 2014 model 30000+ km pulsar var almak istiyorum ama 2014 model olması ve km'si beni endişelendiriyor.Etrafımda sadece pulsar 2014 30000+ km , cf moto 2016 15000+ km veya zontes 6000km var.Sizce ne yapmalıyım?
  10. C

Motosikletin KM'sinin değişip değişmediği nasıl belli olur?

Merhaba bir motosiklet mağazasından 2.el motosiklet alıcam.Güzel bir model buldum açıklamada km orjinal kazasız yan yatmasız filan yazıyordu.KM'si çok düşük fiyatıda çok düşük.Tabi bu beni mutlu eder ama insana bu devirde kim kime böyle bir motor satar diye endişe veriyor.Ben bu motorun km'sinin...
  11. C

zontes s250 alınırmı?

Yakın bir abimde s250 var 10000km'de temiz tamirciyede gösterdim sorun yok diyor.Fiyat 8000 sizce alınırmı bana problem çıkarırmı? Yakıt durumu ne kadardır rahatmıdır ve kaç hp'dir bu bilgilere ulaşamadım. Pulsar fiyatları çok fazla yükseldiği için buna yöneldim.
  12. C

Kask ve Eldiven Tavsiyesi Bekliyorum

Merhaba kask ve eldivenimi değiştiriyorum(kaza yaptım).Elimde çok fazla para yok o yüzden 2.el almayı düşünüyorum kazasız temiz düşündüğüm modeller kazasız ve temiz. Kask; Hjc IS17 Shark s700s Eldiven; Revit Fly DAİNESE ESSENTİAL...
  13. C

RKS vs BAJBAJ

Titanic 150-s mi pulsar ns 150 mi siz olsanız hangisini tercih ederdiniz.Hız yapmayın seven birisiyim ve çok fazla gezen birisiyim o yüzden rahat ve hızlı olması benim için avantaj.
  14. C

boş geziyosanız gel aga

4600tl bütçe var motor alıcam ekipmanları çoktan aldım ama motor bulamadım xd.İşi olmayan biri varsa sahibindende aydın içinde güzel bir motor bulabilirmi çünkü motordan çok anlayan birisi değilim.Motor 90km/h ile giderken titremesin zorlanmasan bir görünüşü şekli olsun bide rahat olsun...
  15. C

Tavsiyeniz?

4700tl bütcem vardı 500tl'si ile ekipman aldım kaldı geriye 4200tl hangi motoru tercih edersiniz. 125 mh drift 150mh drift 150 z-one rahat olsun 100-120 hız aralığında çok zorlanmasın seri bir motor olsun bide az yaksın bu fiyata ve bu özelliklere hangisi uyuyuyor.
  16. C

2015 model ile 2017 model

cr1 alıcam 2.el 4200'e 2015 beyaz modelini buldum bide 4500'e yeşil 2017 modelini buldum hangisini tercih etmeliyim aradaki fark sadece üretim tarihimi?
  17. C

Motor tavsiyesi pls

Yeni motor almaya karar verdim ama hangisini alamalıyım bilmiyorum önümde birsürü seçenek var.Bu arada 2.el alıcam aydında yaşıyorum şehir içinden almayı planlıyorum düşündüğüm makineler şunlar kuba cr1 rks 150-s mondial 150 z-one max bütce 4200tl birazdaha verip şunu alabilirsin istemiyorum...

Yeni mesajlar